TERVEISET KURSSILTA
Itsensä kouluttaminen kannattaa aina. Kolme päivää kurssilla antoi valtavan määrän oppia ja innostusta. Tämä harrastus vie mennessään!Palasin eilen Helsingistä, AJK:n (klik) järjestämästä jatkokoulutuksesta. Kolme päivää stailauksen, somemarkkinoinnin, bloggaamisen ja valokuvaamisen opiskelua Suomen huippuosaajat ja ammattilaiset kouluttajina. Suunnittelija ja sisustustoimittaja, stylisti ja Mrs Jones-blogia kirjoittavan Jonna Kivilahden sekä huippuvalokuvaaja Krista Keltasen luennoilla sukelsimme mm. kuvanrakentamisen ja valokuvauksen perusteisiin.

Jonnan ja Kristan opeissa saimme ihanan määrän käytännön harjoitusta. Teimme asetelmia yksin ja ryhmässä, kattauksia, kukkastailauksia sekä otimme tuntumaa vasta- ja sivuvalossa sekä ylhäältä alaspäin kuvaamiseen. Ajantaju katosi heti alkumetreillä ja kameran muistikortit täyttyivät harjoituskuvista.
   Kattaustehtävissä jokainen kurssilaisista teki omat kuvansa vastavaloa käyttäen. Suunnittelimme omasta rekvisiitasta  kukin omat teemamme ja saimme ammattilaisten ohjeita kädestä pitäen. Siinä sai erehtyä ja oppia, kokeilla ja onnistua mielin määrin, kun #kivilahtikeltanen opasti rinnalla. Ja puitteet olivat mitä parhaimmat, kun kuvausmiljöönä oli Tine K:n hurmaava showroom.

Tällaista oppia ja harjoitusta syntyi lauantai aamupäivän aikana. Voitte arvata, että olen täpinöissäni!
Lisää kuvia pian täällä blogissani. 


Aurinkoa ajatuksille ja iloa uuteen viikkoon!

t; Hanna

24 kommenttia

 1. Oi vitsit millä kurssilla olet ollut. Mäkin haluan! Tai katsoinkin tota kurssia, mutta päivä ei sopinut. Ihania kuvia ja stailauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari, oli mahtava kurssi ja opin paljon uutta asetelmien ryhmittelystä ja kuvaamisesta. Eiköhän uusia kursseja järjestetä tulevaisuudessa. Kivaa uutta viikkoa sulle!

   Poista
 2. Varmasti on aivan mahtavat kurssipäivät takana. =D Olin itsekin ilmoittautunut kurssille, mutta jouduin perumaan kun samalle viikonlopulle osui sitten Kuopion ensimmäinen Designmarket, jossa minulla oli oma myyntiständi. Toivottavasti järjestävät kurssin jälleen pian uudelleen.
  Odotan innolla lisää kuvia viikonlopulta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mirella, olispa ollut kiva tavata. Uskon, että kursseja järjestetään vielä lisää. AJK:sta selviää ja voin itsekin kysyä. Toivottavasti oli hyvä tapahtuma teillä viikonloppuna. Kevään odotusta sinulle! t; Hanna

   Poista
 3. Olen niin iloinen puolestasi! Tuskin maltan odottaa lisäkuulumisiasi. Maanantaiaamun terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, ihanaa, kun seuraat tätä matkaa. Oli mukava tavata viimein Jonna ja Krista, niin hyvät ja innostavat kouluttajat. Ja Nougat-Sannan showroom oli annettu käyttöön meille koko päiväksi, hurmaava ja niin inspiroiva ympäristö! Kevään odotusta Tuija, voi hyvin!

   Poista
 4. Oo kuulostaa ihanalta kurssilta!!varmasti tosi inspiroivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi, tosi inspiroiva! Uutta oppia kuvaamisesta ja sommittelusta paljon!

   Poista
 5. Oioi, kuulostaa tosi ihanalta ja inspiroivalta! Ootellen lisäkuvia..♥

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana kurssi. Pääsispä moiselle itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristina, uskon, että näitä järjestetään jatkossakin.

   Poista
 7. Oi miten kauniit kuvat, sekä teknisesti että sommittelun osalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Oli hienoa saada oppia Jonnalta ja Kristalta.

   Poista
 8. Löysin instan kautta blogiisi ja heti osu silmään tämä postaus😄 olitko jollain lyhyt kurssilla vai useamman kuukauden koulutusohjelmassa? Nimittäin minua kiinnostaisi nämä koulutukset valtavasti. Olisi mukava kuulla kokemuksia ja onko rahan väärti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun löysit tänne! Ehdottomasti rahan arvoinen kurssi. Tämä kesti kolme päivää ja oli riittävästi teoriaa ja käytännön harjoitusta. Suosittelen lämpimästi. Kurssilla oli niitä, jotka olivat vasta perustamassa blogia, uusia bloggaajia sekä jo hiukan kokemusta omaavia. Manuaalinen kuvaaminen kameralla oli osalle aivan uusi kokemus ja toisille lisää harjoitusta. Hyvä kurssi

   Poista
 9. Siis lisää vieläkin parempia kuvia odotettavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mahtavaa, kun tänne blogiini kurkistat! Kevään odotusta! t; Hanna

   Poista
 10. Kurssilainen on ottanut kyllä tyylikkäitä kuvia!! :) Eli opit ovat menneet selvästi hyvin perille, joskin sinun kuvasi ovat olleet kauniita aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun kurkkasit tänne Pilvi. Ja kiitos kommentista. Hyvä, kun on aina lisää opittavaa ja kuvaaminen vie ihan mennessään. Kevätterveisiä Iduriin!

   Poista
 11. Kurssi kuulostaa ihan mahtavalta! Uskon, että liitelit omissa sfääreissäsi, niin tuo homma vie mennessään ja erityisesti kaltaisesi taiturin <3
  Maltan tuskin odottaa muita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️ Kiitos Kati! Kurssi oli yksi inspiroivimmista, mihin olen osallistunut. Kiva koulutusmiljöö ja opettajina parhaat. Kamera käsivarrelle vain useammin, niin kokemusta kertyy lisää.

   Poista
 12. Hienoja kuvia! Kurssilainen otti heti opit käyttöön :) Oli varmasti antoisa ja monipuolinen kurssi. Koulutukset antavat uutta puhtia ja inspiroitumista. Odottelen innolla lisäjuttuja.
  Minuakin onnisti, pääsen toukokuun lopussa kamerakurssille.
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 13. Oi joi! Kuulostaa täydelliseltä! Itse viimeistelen tuossa samaisessa opinahjossa visualistin opintojani.

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall