LAUANTAI-ILTAA!Lankalauantain iltaa! Meillä ei pesty tänään kehrättyjä lankoja, vaan valmisteltiin keittiön ruokailutilaan uutta lamppua. Hyllymaalikin on valmiina, kunhan saadaan lämpömittari kohoamaan huomenna kymppiin. 

Pääsiäispäivänä on luvattu selvästi lämpenevää ja maalipullo odottaa ulkoilua. Keittiössä tehdään pientä kevätfreesausta, mm. astiahyllykkö vaihtaa väriä. Musta väistyy vaalean tilalta, valkoisen ja harmaan sävyt vahvistuvat kaikkialla kodissa. Ruukkuja, liinavaatekärry ja ties mitä laitan spray-pullon eteen. 

Kuvia luvassa, kunhan maali kuivuu.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

t; Hanna

4 kommenttia

 1. Oi kun ihania freesauksia! Minulta ei meinaa lähteä nyt mitään uutta kotona irti! Tai no - siivosin lyhdyt pois ja vähän karsin taas tavaraa tasoilta - ehkä se on sitä kevätfreesausta myös?! Halusin heittää muuten sinulle myös haasteen the huonekalusta - teillä kun tuntuu olevan myös niin kivan kerroksellinen koti! :) http://www.tohkeissaan.fi/2016/03/the-kaluste-ja-pohdintoja-tyylien.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Voi näitä haasteita... kiitos, tartun siihen, vaikka entisetkin toteuttamatta. Iloisia pyhien jatkoja teille!

   Poista
 2. Kaunis kuva! Nyt onkin kaunis päivä - aurinko paistaa ja ollaan plussan puolella. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Plussan puolella ja menossa kesäajassa. Lämpöä vielä lisää, niin tarkenee puutarhan kevättöissä. Iloista jatkoa teille pääsiäiseen!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall