KIVAN KEVYT & KESTÄVÄ KORKKI
Luonto on ihmeellinen. Puun kuoreen kertyy hienoa solukkoa, korkkia. Sain ystävältäni lahjaksi portugalilaisen, korkista valmistetun shopperin. Ihanan kevyt ja pehmeä materiaali, joka valtaa nyt sisustusmaailmankin. Enkä yhtään ihmettele miksi!
Tulee tunne pehmeästä nahkalaukusta. Sisällä on vettähylkivä pinta ja painoa ei nimeksikään. Luonnonmateriaalina korkki kestää pitkään, mutta sitä voi hoitaa mehiläisvahakäsittelyllä. 

Shopperi on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. Kauppakassina, työlaukkuna tai vaikkapa eteisen naulakossa säilytyspussina se toimii loistavasti.

Laukun lisäksi sain myös ison rullan korkkia. Mitä ihmettä raaskin siitä tehdä? Kaunis tuollaisenaan, pöydälle kaitaliinaksi, kattaukseen ruokailualustaksi, kirjoituspöydälle, mukin ympärille, seinälle mood boardiksi inspiraatiokuville. Ideoita riittää.
Halusin suositella korkkituotteiden turkulaista nettikauppaa. Kurkista tänne ( klik), kivoja ja mielestäni edullisia laukkumalleja ja sisustustuotteita on monia ja materiaali on hurmaava!

Kivaa viikkoa!

Hanna(Korkkipuun kuva: Corky things )

5 kommenttia

 1. Vau, onpa hienot tuliaiset!

  VastaaPoista
 2. Upea kassi ja ihana tuliainen!
  Näin juuri talvilomaviikolla korkista tehdyn lippalakin, mikä sekin oli erikisuudessaan tosi hieno.
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Wau mitä tuotteita korkista! Itselle materiaali oli tuttua vain lattiasta ja kuohispulloista ;) Ja kauniita, herkkiä kuvia jälleen kerran, wau niistäkin!

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana laukku! Korkki on materiaalina mielenkiintoinen :) Kävin kurkkaamassa verkkokauppaa ja silmäni osui ihanaan Toujour-laukkuun ♥

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall