KEVÄTKESKIVIIKKO
Naapurin viherpeippoperhe teki viikolla paluumuuton terassikatajaan, löysin linnunmunia lähikaupasta ja sain papukaijatulppaanit eteisen konsolille. Muitakin kevään merkkejä on jo täällä! 


Todellinen kevätkeskiviikko! Mihinkähän lukemiin mittari tänään kohoaa? Töiden jälkeen siivoan terassin ja trappan kukkaruukut harmaantuneista havuista, kiikutan lyhdyt talliin ja haen pajunoksat metsästä. Totta on, että pakkanen vielä palaa, lunta sataa pääsiäisen ja vapun välillä ja sipulikukat palelevat ulkoruukuissa. Silti on niin kiva kokea ensimmäinen lämmin kevätpäivä ja sysätä itsensä eteenpäin kohti  valoisampaa elämää. 
Kevät herää myös meissä itsessämme. Positiivista viikon jatkoa kohti palmusunnuntaita!

Hanna5 kommenttia

 1. Kauniita keväänmerkkejä! Nuo pienet munat ovat aivan ihania. Niin kauniita ihan yksinään tuossa pienessä korissa, kuin pesän pohjalla ♥ Toivotaan, etteivät sääennustukset pidä paikkaansa ja tälle lämpimämmälle ja aurinkoiselle kevätpäivälle saataisiin myös jatkoa. Joka tapauksessa tästä päivästä täytyy ottaa kaikki irti. Suunnittelin, että juon päiväkahvini tänään pihalla linnunlaulua kuunnellen. Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisaa kesäaikaa Anu! Suklaamunat maistuneet ja pääsiäisen pyhät menneet leppoisasti. Toivottavasti teilläkin. Hymyjä ystäväni!

   Poista
 2. Tänään olikin ihanan aurinkoinen päivä; ilma oli täynnä valoa ja lämpöä.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä nuo munat suloisilta! Kevät ja valo - ihana yhdistelmä! Onneksi sipulikukat kestävät pientä pakkasta, joten niiden puolesta ei tarvitse pelätä.

  VastaaPoista
 4. Kuvasi ovat niin herkän kauniita. Niin sitä tuli sitten lunta ja talvi takaisin täällä sisämaassa. Onneksi valo on kevättä enteilevä ja pimeys väistynyt. Kevät keikkuen tulevi! Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall