CHERISH THE MOMENT
Maaliskuun tervehdys kaikille! Täällä tuoksuu usva sekä kevääseen kurkottava eukalyptus. Oli sitten viikonvaihde tai arki voi itselleen suoda lempeitä hetkiä.

Maaliskuu, jää sulaa, maata näkyvissä. Olen saanut jo sormet multaan ja istutettua muutamaan ruukkuun viherkasveja. Miten se voikin olla kivaa! Erityisen iloiseksi tulin eukalyptusruukusta, jonka Saara minulle kääri pakettiin uudistuneessa Kukkapalvelu Iiriksessä. Tuon blogini yhteistyökumppanin kanssa vietin talvilomallakin muutaman tunnin, kun stailasimme heidän myymäläänsä keväistä ilmettä. Runsaasti viherkasveja, (ensimmäiset hortensiat, helmililjat ja pelargoniat) ruukkuja, herkkuja ja sisustustuotteita kauppa täynnä. Kuva löytyy Villa Puomin instassa.

Eukalyptuksessa on raikas ja huoneilmaa puhdistava tuoksu. Siirrän kasvin olohuoneesta pian viileälle verannalle ja valokylpyihin odottamaan kesäterassia. Onko sinullakin viherkasvipeukalo? 
Voisiko parempaa kehotusta itselleen antaa, kuin kotimaisen Mayan tuoksukynttilän viestissä. Tuo "Evening Haze" eli illan usvalta tuoksuva soijavahakynttilä muistuttaa vaalimaan hyviä hetkiä. Niitä monen monta kaikille toivoen, erityisesti ensi viikkoon, kun on naisten päivä. 


Hanna


Eukalyptuspuu, betoniruukku, pienet viherkasvit puutarjottimella ja Mayan tuoksukynttilä: Kukkapalvelu Iiris, Kauppakeskus Mylly, Raisio.

Sulkajuliste: Desenio5 kommenttia

 1. En olekaan aiemmin nähnyt ruukussa myytävää eukalyptusta. Kovasti pidän eukalyptuksen oksista kimpuissa ja siksipä tuollaisen minäkin taidan hankkia, jos niitä täältä meidän kulmilta jostain saa.
  Ihania kuvia - kevättä kohti mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohti, Anu ja onnea eukalyptuksen hankintaan! Jos et löydä, vinkkaa minulle, jos voisin sinua auttaa :) Huomenna Tukholmaan... terkuin, Janna

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Kevättä kohti toivottavasti mennään, vaikka meillä sataakin vaan lunta. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Eukalyptys ruukussa kuulostaa raikkaalta. Tuoksupielikki kuitenkin olisi enemmän tämän vanhuksen (huvilan ei siis minä! tyylinen. Vinkkejä vastaanotetaan! Teillä kuulostaa keväiseltä. Meillä lunta nietoksina ja lisäääääää tupruttaa. 😣 Nyt jo piisais! Aurinko tänne heti, kiitos! Kevään kaipuussa rimpuileva, Tuija

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista - ja kiitos vinkistä, myös minä taidan hankkia tuollaisen eukalyptysruukun, sillä oksina niitä olen tällä hetkellä kotiin kantanut.
  Ihanaa kevään alkua, valoa ja iloa sinulle, Hanna <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall