KEVÄT LÄHEMPÄNÄ!
Viime lauantaina oli tunnelma korkealla mallistoseminaarissa Logomossa. Teimme tiimimme kanssa kevään vaatemuodin teemoista näyttävät esillepanot. Hempeät pastellisävyt ja kauniit printtikuosit toivat tulevan vuodenajan ison askeleen lähemmäksi. 


Hiekan sävyt, vaaleansininen, puuteriroosa ja marsala sulostuttavat pukeutumisen värikarttaa juuri nyt. Kaikki printit, paisley-kuvioista raitaan ja vesiväriefekteihin näkyvät vahvasti kevätasuissa. Pitkän, pimeän ajanjakson jälkeen voimme jo hyvin heittää talviturkin, luoda parkkiintuneen nahkamme ja synnyttää uuden, valoisamman ja värikkäämmän maailman vaatekaappiimme. 


Kun sisustusmaailma alleviivaa ekologisia valintoja ja tuo koteihimme luonnonmateriaaleja, saamme iloita samoista ilmiöistä myös vaatteissa. Miellyttäviä pellavan ja puuvillan sekoitteita, kevyitä ja kestäviä neuleita, neutraaleja, toisiinsa yhdistyviä sävyjä. 

Vaatesuunnittelija Bettina Jonsson Tanskasta kertoo muodin kestävyydestä. Marsalanpunainen ja khakinvihreä sekä Boheme look kulkevat myös loppuvuoden vaatemallistoissa. 


Hyvää energiaa kevätgarderoobin rakentamiseen! 

Hanna
6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin keväistä Miia! Tule visiitille toimistolle, kun ehdit! t; Hanna

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa ja runsain määrin Tuija!

   Poista
 3. Ihanaa, kyllä täällä jo kevättä ja hieman keveimpiä vaatteita odotellaankin :)

  VastaaPoista
 4. Minun pitäisi varmaan järjestää itseni kevätfiilistelylle luoksesi Logomoon. Ihania asuja! Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall