HIIHTIS JA HEMPEÄ VIIKKO

Mitä enemmän kevättä toivoo, sen sakeammin sataa lumi. Mielellään jo toivottaisi pienet vihreät silmut tervetulleeksi, vaan hiihtolomalla valkoisen maiseman hyväksyy paremmin. Pihan kolaamisen jälkeen voi kotoilla villasukissa, juoda teetä ystävän kanssa, tuoksutella eukalyptuksia ja kylpeä väritetapiassa! 

Osa meidän nuorisosta lähti Lappiin, purjehtija pitkälle työmatkalle ja sain omaa aikaa muutamaksi päiväksi. Ihan ihmeellistä ja ihanaakin viettää hiihtistä yksin. Päivät ovat täyttyneet pitkistä aamuista, yöpaitapäivistä, harrastuksista ja ystävätapaamisista, eivätkö ne juuri olekin lomailun aineksia? 


Viime perjantaina olin seuraamassa Naantalin lukion Wanhojen tanssiaisia. Loistavat tanssiesitykset, ihana orkesterimusiikki ja mikä pukuloisto! Kuin sadussa olisi ollut mukana! Tytöt kauniina kimaltelevissa unelmien tyllihameissa ja pojat komeina frakeissaan. Oli etuoikeutettua kokea tämä kaikki. 

Tanssiaisista jäi koko viikolle hyvä mieli. Sitä hempeyttä ja lempeyttä kun tarvitaan aina välillä arkea sulostuttamaan. 


Lomaterkuin, 

Hanna


7 kommenttia

 1. Hyvää loman jatkoa sinulle. On se vaan kiva, kun joskus on mahdollisuus viettää ihan vaan omaa aikaa; sen jälkeen taas perhearkikin tuntuu entistä mukavammalta. - Vanhojen tanssit ovat hieno tapahtuma; hyvä perinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Niin totta, että loma tekee tehtävänsä. Ensi viikolla jo maaliskuu. Tuntuu kivalta. Voi hyvin! t: Hanna

   Poista
 2. Tanssiva tyttö ja kukka - yhtä herkän kauniita molemmat, kuin kaksi marjaa...
  Kauniit utuiset kuvat!

  VastaaPoista
 3. Niin on hempeyttä maljakossa, vanhojen tanssien kaunottaressa kuin kukassakin ♥ Nautinnollista ja lempeää hiihtistä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat tanssijat! Kuin satua. Mukavaa lomailua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Herkkiä sävyjä ja lempeää lomaa. Hyvää tekeviä asioita. Terveisin Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall