KOTIKONSTEJA FLUNSSAAN

Flunssa riehuu ympärillä. Ensin juniori, sitten muu perhe kovassa taudissa. Viikonvaihteessa oli minun vuoroni sairastua. Joitakin kotikonsteja on käytettävä, kun virukseen ei kerran muu auta. Sitruunaa, inkivääriä, valkosipulia ja hunajaa kuppiin, kuuma vesi päälle, villasukat jalkaan, pitkä neuletakki, säärystimet, tuubihuivi, pari filttiä. Totta! Näiden toimenpiteiden jälkeen alkoi lämmin tulla luo, vaan nyt yöunille. Aamulla nähdään, miten omat rohdot ovat auttaneet. 

Tervettä viikkoa kaikille! 

Ja helmikuuta! 

Hanna

5 kommenttia

 1. Voi, voi! Kuulostaa niin samalta kuin minun olotilani viikko sitten. Lämmin juoma ja lepo! Siinäpä ne tärkeimmät. Lisäksi äidin poppakonstilla olen monet kurkkukivut taltuttanut. Ruokalusikallinen merisuolaa kuppiin, päälle haaleaa vettä, hetken liuotus. Kurkun kurlaus monta kertaa päivässä. Hunajaa lusikallinen vielä viimeistelemään desinfiointi. Petipotilaana iloa toi Kotiin takaisin -sarja. Voimahalaus! Tuija

  VastaaPoista
 2. Voi tylsyys näitä flunssia ja muita sitkeitä tauteja. Paranemisia sinne teille kaikille! Täällä kärvistellään edelleen tämän oman viruksen kanssa... Paljon on kaikkia tauteja liikkeellä.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista, nyt on kaikenlaista kurjaa sairastelua liikkeellä. Kaunis kuva ja tuo kotilääke kuulostaa sekä tehokkaalta että herkulliselta.

  VastaaPoista
 4. Tylsää sairastaa ja pikaista paranemista sinne. Meillä myös ollut pienimuuotoista lunssaa, mutta pienetn kanssa pärjää aina. Kunhan ei mitään inluenssaa tulisi. Kivaa viikkoa ♥

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall