KEVÄTMUOTI 2016

Kuva: Once/ Friendtex


Rennon romanttinen, naisellisen toimiva, pohjoismaisen boheemi ja käytännöllisen selkeä. Kevätmuoti 2016 kuulostaa aivan siltä, mitä pukeutumisessa tarvitsemmekin. Hennot pastellivärit saavat rinnalleen utuisen sinisiä, vihreitä ja mausteisia sävyjä eikä klassinen mustavalkoinen maailma jää varjoon kevätrendien keskellä. 
  


NORDIC BOHEMEKevätmuodin trendikkäin look on ns. Nordic Boheme. Rennon boheemi tyyli pitää sisällään loistavia printtejä ja kesävärejä, pitkiä tunikoita ja paitiksia sekä hulmuavia helmoja ja kesämekkoja. 

Tekstiilimokka, liivit, hapsut neuleissa ja topeissa, kietaistavat kimonot, kapeat baggy-housut ja caprit tai leveälahkeiset kesähousut sekä boot cut- farkut muodostavat pohjoismaisen boheemin pukeutumistyylin.

Laser-leikatut kuviot Friendtexin upeassa tekstiilimokkaisessa asussa.FEMININE FUNCTION


Mukavuus ja monikäyttöisyys ovat isossa roolissa, kun pukeudutaan kevätmuodin naiselliseen Feminine Function-teemaan. Lämmin, maanläheinen oranssi, vahva muotiväri: marsalanpunainen sekä oliivinvihreä valloittavat harmaan rinnalla. Kevään neulemallit ja materiaalit ovat ilmavan kevyitä ja ihania iholla. 

GROUNDED ROMANCE


Kevät'16 vaatemuodissa on jälleen romantiikkaa. Suuntaa antavat pastellivärit, pinkki, roosa ja puuteribeige sekä uudelleen syntynyt laventeli. Kun niiden rinnalle puetaan runsaasti luonnonvalkoista, navy-sinistä tai harmaan sävyjä, saadaan romanttisesta teemasta rouheampi. Tämä on sitä ns. Grounded Romance -lookkia! 
CASUAL MINIMALISMKevätmuodin Casual Minimaslism -teemassa pukeudutaan rennon edustavasti. Puhtaan tyylin ja sopivasti pelkistettyjen asujen idea on raikkaissa, klassisissa, jopa neuraaleissa väriyhdistelmissä. Saman sävyn kerroksellisuus, joustavat materiaalit jakuissa ja housuissa sekä selkeä, minimalistinen asustaminen kuuluvat kevätlookkiin!


   
Varsin hurmaavia trendejä, värejä, kuoseja ja teemoja kevät täynnä! 

Kevätpukeutumista odottaen, 

Hanna

PS. Lisää kevään vaateasioista voit lukea tulevina viikkoina Friendtexin yhteistyöblogeista mm. Anniina V, Valkoisen Talon Reetta, Miia Metso blog ja Pintariipaisuja.   

Kuvat: Friendtex
4 kommenttia

 1. Ihana kevät! Upea mallisto ja hienot sävyt! Kiva nähdä asuja bloggaajien päällä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon sävyjä keväässä Kati. Se sopii meille. Odotan myös innolla bloggaajien kevätasuja. Talvesta hyppy kevääseen toivottavasti pian.

   Poista
 2. Kauniita asuja ja värejä. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Ois tosi kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Piia lukijaksi, ihanaa, kun kirjauduit ja tänne kurkistit. Ihania maisemakuvia blogissasi, palaan sinne pian uudelleen. Talvisin terveisin, voi hyvin! t; Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall