ETEISEN SULKAJULISTE


Sanotaan, että eteisen tulisi olla tila, joka kutsuu kotiin asukkaansa ja toivottaa tervetulleeksi ystävät ja vieraat. Siksi siellä tulisi olla nättiä ja usein pienestä tilasta huolimatta jonkin näköinen järjestys, mielellään vielä siisteys. Mutta miten tehdä tila kauniiksi ja kutsuvaksi, osaksi muuta kotia?


Villa Puomissa eteinen on kovin kapea. Suuret peililiukuovikaapit ovat onni, sillä ne kätkevät sisälleen takit, kengät ja kaulahuivit pipoineen. Kaappeja vastapäätä käytävällä on puinen pöytätaso, jolla on aina kukkia, kynttilöitä tai molempia. 

Seiskatuolin yläpuolella on kehystetty sulkajuliste, jonka tilasin Desenio- julistekaupasta. Se sopii hyvin Villa Puomin luontoteemaan ja sisustaa kapeasta eteisestämme pienen huoneen.

Sulka-aiheisia julisteita löytyy enemmänkin Desenion nettikaupasta, julisteet-ja printit valikoimasta. Tilaaminen on helppoa, kehysvalikoima on monipuolinen ja toimitus nopeaa. Muutama muukin juliste ja luontoaiheinen printti kotiutui meille, niistä ja niiden sijoittelusta lisää pian.

"Live simply"-tekstiprintti puhuttelee tällä hetkellä. Tammikuun terveisin, 

Hanna
PS. Desenion sivuilla on inspiroivia sisustuskuvia! Linkki tässä!


Blogiyhteistyö


    

  

3 kommenttia

 1. Teille on ihana astua sisään. Kaunista! Tuija

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva taulu. Sulka on ihanan raikas mutta kuitenkin ryhdikäs ♥

  VastaaPoista
 3. Nuo julisteet ovat kyllä upeita ja ovat juuri nappivalintoja teille. <3

  Oli ihanan inspiroiva ja mukava päivä tänään! Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall