TUOKSUKYNTTILÄN LUMOSSAKaunis käpykranssi ja tuoksukynttilä Kukkapalvelu Iiriksestä!Miltä joulu tuoksuu? Omenalta, kanelilta, jouluiselta glögiltä. Kynttilän pehmeä valo ja miellyttävä tuoksu rauhoittavat ajatukset jouluun. Kaunis pakkaus on ihana antaa joulumuistamiseksi.Virolaista luonnonkosmetiikkaa valmistava Joik on tunnettu myös soijavahasta valmistetuista tuoksukynttilöistään. Pehmeä, miellyttävä ja sopivan mieto tuoksu yllätti täysin, kun sain Kukkapalvelu Iirikseltä kokeiltavaksi jouluntuoksuisen kynttilän. Kardemummalta, kanelilta ja omenaglögiltä tuoksuva kynttilä on tuikkinut meillä joka ilta. 


Kauppakeskus Myllyssä, Raisiossa, Iiriksen valikoimassa oli myös muita kynttilöitä. Uudeksi vuodeksi vaikkapa jokin pastellivärinen ihanuus!


Jouluterveisin,
Hanna
Yhteistyöpostaus

3 kommenttia

 1. Näyttää kauniilta! Kiitos vinkistä. Hyvää joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Nämä Joik tuotteet ovat todella hyvävaatuisia ja tuoksut ovat suurimmaksi osaksi mieleisiä. Ostin tätä sarjaa Tallinnan reissulta ja ilokseni huomasin, että nyt näitä tuotteita saa täältä kotimaastakin.
  Tuohon sarjaan kuuluu kaikenlaisia tuotteita ja myös mm. tuoksupusseja, joita laitoin liinavaatekaappeihin. Nyt on niin paljon mukavampi ottaa puhtaat ja hyväntuoksuiset liinavaatteet käyttöön.
  Mukavaa joulunaikaa sinne :)

  VastaaPoista
 3. Voi tuoksu kuulostaa ihanalta ja pakkaus on tosiaan kaunis. Menee lahjaksi aivan tuollaisenaan. Täytyy pitää mielessä. Kiva kun Iiriksen valikoimaan on tullut tällaisiakin tuotteita! Ihanaa joulunaikaa Hanna ♥

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall