KUKKIA JA GLÖGINTUOKSUA!


Joulukukkia, sammalta ja höyryävän glögin tuoksua! Niillä on hyvä aloittaa joulukuu ja vuoden viimeisten viikkojen tunnelmointi. Villa Puomissa kuumennettiin jo valkoista Nicolas Vahe:n glögiekstraktia ja naposteltiin oliivimanteleita! 

Kukkapalvelu Iiris on juuri muuttanut uusiin tiloihin Raision Kauppakeskus Myllyssä. Elice Varhon hyvällä silmällä luodussa kukkaputiikissa kauneimmat joulukukat ja -asetelmat kutsuvat ovesta sisään. Käpykranssit, korit, jouluiset sipulit, sammaleet, oksat, havuruukut ja joulukoristeet ihastuttavat jo ovensuussa. Kuljen kaupassa hiljaa ihaillen ja samalla ahmien joulukukkien kauneutta.

Hyllyillä näkyy muutakin, kuin kasveja. Suositut Nicolas Vahe:n glögit, suklaat, mantelit ja piensisustustuotteet kuuluvat myös Kukkapalvelu Iiriksen valikoimaan. Kauniita ja tyylikkäitä lahjaideoita on monia. Ihastun mm. virolaisen Joik- luonnonkosmetiikkayrityksen tuotteisiin. Herttainen Saara palvelee Kukkapalvelu Iiriksessä!


Floristi Saara Uutela kertoo, että Kukkapalvelu Iiriksellä on oma ruukkujen ja leikkokukkien maahantuonti. Kotimaisia kasveja ja mm. sammalta käytetään silti runsaasti jouluisissa istutuksissa. Sammal onkin suosikkini jouluasetelmissa ja Saara pakkaa sitä mukaani paperikassiin.    


Joulukukissa ihastelen aina valkoisia jouluruusuja ja pulleita hyasintteja, varsinkin niiden sipuleita. Kuka näitä kaunokaisia voisi vastustaa? Pari vuotta sitten ystäviltä saamani jouluruusu on istutettu pihaamme ja odotan sen nuppuja nousevaksi ihan pian. 


Paperikassiini pakataan muutakin, kuin sammalta kotiin vietäväksi: aito puuruukku, glögiä, paperitähtiä ja suklaalla kuorrutettuja manteleita, jotka näyttävät oliiveilta. Vielä joulun tuoksua kauniissa pakkauksessa, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.


Ensimmäinen jouluglögi maistuu aina ihanalta. Kiitänkin nyt Saaraa näiden ihanien herkkujen suosituksesta. Puuruukku sammaleineen on niin symppis joulukukka ja tuo paljon iloa Villa Puomin joulunaikaan!


Lämmin kiitos Elicelle ja Saaralle Kukkapalvelu Iirikseen! 

Tunnelmallisia glögihetkiä teille lukijoille!

t; Joulukukista hurmaantunut Hanna


Kukkapalvelu Iiris, Kauppakeskus Mylly, Raisio.

Löydät linkistä myös facebookista!BlogiyhteistyöEi kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall