KOHTI UUTTA VUOTTA
Parhaillaan välipäivien vapaalla ja rentoillen kohti uutta vuotta. Joulu on mukavissa muistoissa ja muistikortilla. Koristeet riisuttu suurimmaksi osaksi, sillä syyskuun loppupuolelta tähän päivään on pitkä aika elää joulu ympärillä. Pieni uudistus syntyi olohuoneeseen helposti. Valo saa tulla sisälle ja vuosi vaihtua! 


  


Vuoden loppupuolella aurinko paistaa puiden latvojen ylitse olohuoneeseemme vain vajaan tunnin verran päivässä. Niin pieni hetki valon ja varjojen leikkiä seinillä. Siksi onkin huippua tietää jo päivien pidentyvän. 
        


Joulukoristeiden mukana siirsin samalla sohvapöydän sivuun ja sen tilalle puupenkin. Tavaraa tekee mieli karsia edelleen ympäriltä ja olen kuullut, että sama trendi on valloillaan muissakin kodeissa. Uusi vuosi tuo uusia tuulia monelle ja tekee mieli järjestää vaatekaapit, harrastukset, varastot, kodit sekä kroppa uuteen uskoon ja aloittaa jotakin uutta. Onnea ja energiaa siihen, mihin ryhdymme meille jokaiselle!  


Eukalyptukset tuoksuvat ihanilta. Katse on kohti valoisampaa vuodenaikaa ja uutta vuotta.  

Mukavaa vuoden vaihtumista myös sinulle!

Hanna

23 kommenttia

 1. Onpa keväinen ja raikas tunnelma teillä! Ihanaa väljyyttä ja laatulehti penkillä. Mukavaa uutta vuotta Hanna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväni! Sinä minuun tartutit eukalyptus-kuumeen! Niin freessi tunnelma ja tosiaan lupaus keväästä. Toivotaan, että talvi pyörähtää kevääksi nopeasti. Kiitos tämän vuoden yhteisistä hetkistä ja ystävyydestä Kati!

   Poista
 2. Mä himoitsem tuollaista penkkiä myös, ihana. Raikas jouluton kotisi tekee minunkin mieleni heivata joulukoristeet jo pois, mutta lupadin lapsille kuusen pysyvän vielä viikonloppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puupenkki on myös täällä suosikki. Uutta ja vanhaa on kiva yhdistää. Lapsille joulujutut ovat tärkeitä, niistä ne muistot syntyvät. Hyvää vuoden vaihtumista Mari!

   Poista
 3. Kaunista ja valoisaa! Tuo voisikin olla hyvä idea, että vaihtaa sohvapöytää - ainakin väliaikaisesti. Tuo pitkä puupöytä on kiva.
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Ja valoisaa uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 4. Voi Hanna, miten kaunista ja valoisaa! Ja tuo penkki on ihana! Valoa ja iloa myös tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna kiitos! Iloa roppakaupalla tulevaan myös sulle!

   Poista
 5. Tuo penkki on supersuloinen!Oletko hankkinut sen Aveliasta?
  Ja eukalyptukset penkin päässä, kuin kuiskaus valosta ja lämmöstä <3
  Ihana, että olet saanut lomailla pidemmän kaavan mukaan. Välillä on
  hyvä vetää henkeä, jotta jaksaa taas tarttua uusiin haasteisiin. Itse
  olen ollut töissä tämän viikon, mutta onneksi huomenna on jo uudenvuodenaatto, tällaiset pätkäviikot ovat niin mun makuuni :)

  Kaikkea hyvää vuodelle 2016 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on Aveliasta :) ... kuiskaus valosta ja lämmöstä kuulostaa hyvältä. Loma on tehnyt niin hyvää ja nyt valmistaudutaan vuoden vaihtumiseen. Hyvää uutta vuotta Teija!

   Poista
 6. Ihana tunnelma ja kauniit yksityiskohtaiset kuvat. Kiitos ♥️ Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ja sinulle myös, hyvää ja onnellista vuotta 2016!

   Poista
 7. Kauniit, tunnelmalliset kuvat. Valo tulee kauniisti ikkunasta. Laatulehti odottaaa lukijaansa. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 8. Olet kyllä niin uskomattoman taitava luomaan huikean kauniita sisustuksia ♥ Puupenkki on aivan ihana, samoin eukalyptukset ja tuikkulasit ja tuota teidän valaisintanne ihailen aina kotikuvissasi. Kaunista, kaunista, kaunista! Toivon, että alkava uusi vuosi on sinulle ystäväni erityisen täynnä onnellisten tähtien tuiketta ♥ Ollaan yhteyksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, ystäväni! Kohti uutta vuotta ja sen tuiketta! Hyvää vuodenvaihdetta sinulle ja perheellesi, toiv.nähdään pian! Ps. Lamppu on Cotton Z1.

   Poista
 9. Kaunis tunnelma. Nuo verhot on upeat. Olisiko niistä kuvaa jossa ne näkyisivät paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Verhot ovat pellavasta ja laskosverhot, palvelleet jo vuosia. Koitan kuvata ne lähempää. Hyvää vuodenvaihdetta sinulle!

   Poista
 10. Moikka! Komppaan muita, upeaa ja kaunista teillä. Mikä muuten on tuo valaisin? Oon nähnyt sen vilahtavan viime aikoina siellä ja täällä, saattaisi olla riittävän kookokas myös meidän olkkariin?

  Onnea uudelle vuodelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, tuo valaisin on Cotton Z1, ja tosiaan kevyt, vaikka suurikokoinen. Muistaakseni tilasin sen Home Nord-nettikaupasta pari vuotta sitten. Onnellista uutta vuotta Teija!

   Poista
 11. Ihania kuvia Hanna 💙
  Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nana<3 Hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 12. Tuo penkki on upea tuossa - sinun tyylitajusi ei kyllä petä koskaan:)
  Ihanaa, valoisaa ja onnellista uutta vuotta sinulle, Hanna - on ollut suuri ilo saada tutustua sinuun <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall