HARMAAN HARMONIAA JOULUUNSunnuntaina on Lucian päivä ja perinteeksi tullut Turun Tuomiokirkon Lucia- kirkko kuuluu suunnitelmaan. Samalla matkalla Vanhan Suurtorin kierros jouluisella mielellä. Kolmas adventti häämöttää ja tunnelma kohti joulua tiivistyy. 

Laitoin paperitähtiä kivien ja jäkälän koloihin sekä muutaman sarven puuvadille. Tillandsiaa ruukkuihin ja kynttilöitä mielin määrin. Hauska kokeiluni sohvapöydällä laittaa puuvillainen printtimatto pöytäliinaksi ihmetytti kotiväkeä. Harmaansävyinen joulu tuntuu ainakin harmoniselta. Luonto antaa parhaan värikartan jouluksikin. Kauniit, puusta sorvatut kynttilänjalat ja printtimatto löytyivät Raumalta jo kuukausi sitten vallan viehättävästä Kodinonni-sisustusliikkeestä. Ei ollenkaan pitkä ajomatka Raumalle Vanhan Kaupungin joulutunnelmiin! 


Hyvän viikonlopun toivotuksin, 

HannaKodinonni, Kauppatorin kulmalla Vanhan Rauman sydämessä ( klik).

Paperitähdet Kukkapalvelu Iiriksestä, Raision Kauppakeskus Myllystä ( klik). 

9 kommenttia

 1. Kaunista on! Kyllä sulla on niin superhyvä silmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sanna! Harmaalla mennään... Hyvää viikonloppua Pikkutalon elämään!

   Poista
 2. Voi Hanna.Sun luovuudella ei ole rajoja.Kaikki todella msgeeta ja matto..Vau !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kiva viritellä! Tunnelmaa sinullekin!

   Poista
 3. Kaunista joulukoristelua. Pienelläkin vaivalla saa mukavaa joulutunnelmaa. Tyttäreni asuu Raumalla ja tuo Kodinonni onkin tullut tutuksi. Aivan ihana kauppa. Menemme jouluksi Raumalle. -Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli <3 Rauma on valtavan tunnelmallinen. Kiva kuulla, että sinäkin saat siellä kulkea ja hyvästä syystä. Kiitos samoin, hyvää Lucian päivää!

   Poista
 4. Kaunis matto ja kiva idea! Inspiraatio iskee minuunkin vaikka vielä on muuttolaatikoitakin purkamatta. Tulostin ruokapöydällä ei oikein anna asetelmille vielä sijaa. Eikun raivaamaan! Kiitos innostuksesta ja tunnelmallista Lucian päivää!

  VastaaPoista
 5. Hiljaa hyvää tulee Kati! Olet jo tehnyt ennätysajassa muutot, rempat ja putiikin. Siinä on muutama laatikko purettu ja syntynyt hyvää jälkeä. On aina hyvä, kun on projekteja ja visioita edessä. Kiitos sinullekin, inspiraatiot matkaavat kumpaankin suuntaan.

  VastaaPoista
 6. Huokaus... Harmonista Lucian päivää! Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall