1. JOULUKUUTATervetuloa joulukuu! Joulu on nyt huulilla, väistämättä ympärillä. Huolimatta vaakatason vesisateesta, myrskytuulesta ja pimeydestä sytytämme jouluvaloja ja laitamme kukkia, tähtiä ja jouluisia koristeita tuomaan tunnetta koteihin. Ja juuri siksi. Mistä itse kullakin joulun tunne syntyy, taitaa olla moninaista. Perinteistä, inspiraatioista, touhuamisesta, joululauluista. 

Hyvää mieltä kaikille joulukuuhun! Joka päivälle joulun tuntua, pienistä pienimpiäkin hyviä hetkiä! 

t; Hanna8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja myös sinulle, tunnelmaa, hyvää mieltä, hyviä ajatuksia! Kiitos, kun jaksat kommentoida, ilahduttaa kovasti kiireen keskellä. <3

   Poista
 2. Ihanaa joulukuuta ystäväni ♥ Näillä keleillä täytyy yrittää tosiaan ummistaa silmänsä ulkomaailman tuiskuilta ja harmaudelta, nauttia vieressä palavasta kynttilästä ja hakea mieleen lämpöä ja tunnelmaa aivan läheltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Anu <3 Ajatus ystävän jouluinnostuksesta auttaa myös pimeyden keskellä.

   Poista
 3. Ihana tuo paperitähti. Samaa mieltä tuli räntää tai vettä suoraan/ vaakaan niin joulu se vaan pikkuhiljaa hiipii mieleen ja ilahduttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, koitetaan iloita kaikesta kivasta ympärillä matkalla jouluun. Inspiraatioita ja iloa sinne myös!

   Poista
 4. Joulu on kyllä yksi vuoden kohokohdista ja odotan sitä kovasti. Aloitan valmistelun ajoissa, jotta ehdin siitä nautiskelemaankin eikä tulisi kiireen vuoksi stressiä fiiliksiä pilaamaan. Amaryllis on suosikkini joulukukista ja sinulla ne näyttävät olevan jo hyvässä vaiheessa nupullaan :) Tuo tumma paperitähti on tosiaan upea!

  Hyvän mielen joulunodotusta sinullekin Hanna!

  VastaaPoista
 5. Teillä on seesteisen tunnelmallista. Leppoisa joulun odotusta! Huiskaisen sinulle uunituoreen limpun tuoksua. Terveisin Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall