SYYSMAKUJA LAUTASELLA GOTOSSA


Kuuma punajuurikeitto, talon näkkileipää, syksyinen kattaus tuikkivine lyhtyineen ja Rauman vanha kaupunkimiljöö ikkunan takana.  Vieraassa kaupungissa kun astuu ravintolan ovesta sisään yleensä jännittää. On kova nälkä, etkä yhtään tiedä, mitä on odotettavissa. Gotossa tunnelma ja odotukset kohtaavat ja mikä parasta, ruoka on täydellinen makunautinto.


Rauman Goto-ravintolassa on trendikäs ja samalla kotoisa sisustus. Värimaailma hivelee silmää, kun harmaan sävyt, lämpöinen puu pöydissä ja vanhassa hirsiseinässä vuorottelevat. On lämmin, syksyinen iltapäivä ja kynttilät tuikkivat kaikkialla.  

Gotossa esteetikko saa myös silmänruokaa. Keittiön tekemät näyttävät annokset täyttävät vatsan sesongin mauista! Punajuurikeiton jälkeen mehukasta ankkaa bataattipyreellä. Jälkiruoaksi hyvä kahvi, rento tunnelma  ja maukas keskustelu hyvässä seurassa.Viihtyisä ja täydellisen ruuan Goto Vanhan Rauman sylissä, Kuninkaankatu 17. 

www.ravintolagoto.fi  

Suosittelen! 

Hanna

10 kommenttia

 1. Oi, kun näyttää hyvältä! Gotossa on kyllä kaikki kohdallaan: ruoka, palvelu ja tunnelma. Upea ravintola!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi viehättävä ravintola ja hyvä ruoka sekä palvelu! Rauma on niin idyllinen!

   Poista
 2. Rauma on aivan ihana pikkukaupunki. Varsinkin kesällä Vanha-Rauma on niin viehättävä. Tyttäreni asuu Raumalla, joten kaupunki on tullut minulle tutuksi. Menemme taas jouluna sinne. Gotossa emme tosin ole käyneet. Mukavaa Rauman reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Raumalla on kiva tunnelma ja loppujen lopuksi se on melko lähellä. Jouluna varmasti idylliä täynnä! Tunnelmaa marraskuun loppuun sinulle!

   Poista
 3. Vanhaan Raumaan pitäisi kyllä pitkästä aikaa mennä käymään.
  Olit varmaan niin kuin gotonasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin heti kuin gotonani ;D Raum o ain Raum!

   Poista
 4. Liian pitkä aika on mennyt, kun olen Raumalla käynyt. Asia pitänee korjata ja laittaa Rauma ensi vuoden reissukohteeksi :) Goto näyttää uskomattoman ihanalta ja silmä lepää. Kuvien kautta maut välittyvät tänne ruudun toisellekin puolelle ♥

  VastaaPoista
 5. Tykästyin Gotoon ikihyviksi. Vaikka kai pitäisi kokeilla uusia ravintoloita matkoillansa, niin seuraavalla Rauman reissulla menen taatusti jälleen Gotoon. Upeat kuvat ja yhdyn sanoihisi ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 6. Täytyypä pitää mielessä, jos Raumalle reissaamme. Tuija

  VastaaPoista
 7. Oi siellä oli kyllä todella ihanaa ruokaa, ja kyllä - kaunis sisustus!!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall