NICOLAS VAHEN HERKKUJA JOULUN AVAUKSESSA


Kotikaupungissani Naantalissa on joulu jo ovella! Tähdet tuikkivat, herkut houkuttelevat ja kävyt naksahtelevat Henrikinkadun jouluisessa liikkeessä. Kun haluat hurmaantua jouluisista ideoista, suosittelen visiittiä Naantaliin, Living Deauvilleen! 


Koko putiikki on puettu jouluasuun. Sisustusideoita kotiin ja lahjoiksi, koristeita kuuseen ja joulukattaukseen, herkkuja keittiöön ja kyläviemisiksi, kaikkea on hyllyjen täydeltä Living Deauvillessä. Kauneimpiin itsekäärittyihin lahjapaketteihin on valikoimassa upeita paperipusseja, pakettikortteja ja ihania rusettinauhoja. Liike on kuitenkin kuuluisa kauneimmista lahjapaketeistaan, joten kannattaa ehdottomasti kysyä lahjojen paketointia.

Jokainen neliö täällä Henkirinkatu 6:ssa on tehty inspiroimaan asiakkaita joulunaikaa varten. Kodin joulukoristeluun on suuria, säihkyviä käpyjä, poronsarvikynttelikköjä ja -kransseja, servettejä, kuusenkoristeita, piparien leivontatarpeita, tonttuja ja monenlaisia jouluvaloja.   

Olin mukana Living Deauvillen joulun avauksessa edellisellä viikolla. Naantaliin oli kutsuttu tuona päivänä myös Nicolas Vahen toimitusjohtaja Dominique Capel, joka maistatti herkkuja aina suolaisista alkupaloista moniin glögin seuraksi tarjottaviin herkkuihin. Living Deauvillen Nicolas Vahe-valikoima onkin suuri ja upeissa pakkauksissa olevia tuotteita on kiva antaa myös lahjaksi. 

Nicolas Vahe:n  CEO Dominique Capel vieraili Living Deauvillessä, Naantalissa.
  


Lämmin kiitos Living Deauvilleen joulun avauksesta sekä monista ideoista joulukotiin ja lahjapaketteihin!


www.livingdeauville.fi


Inspiroitunein terveisin, 

Hanna


2 kommenttia

  1. Se oli ihana ilta se! Uskomattoman ihania herkkuja tarjolla, sekä liikkeen tyttöjen mieletön kädenjälki esillepanossa♥

    VastaaPoista
  2. Houkuttelevat kuvat olet osannut ottaa! Joulun tulo alkaa täyttää mielen. Terveisin Tuija

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall