HERÄÄMISIÄ RAUTAKAUPASSA
Vietimme viime viikolla blogisiskojen kanssa sisustusiltaa K-rauta Skanssissa. Arkisen työpäivän päätteeksi saimme varsinaisen herätyksen rautakaupan hyllyjen välissä. Nykyajan rautakauppa tarjoaa paljon muutakin kuin trasselia ja porakoneita! 

Turun K-rauta Skanssin kauppias Juha Huunonen voi olla ylpeä komeasta kaupastaan ja sen työntekijöistä. Sisustusmyyjä Sini Raevaara esitteli ihailtavalla ammattitaidolla sesongin tapettivalikoimaa ja kertoi samalla tulevista tapettivirtauksista. Graafiset kuviot, leveät raidat, ruutukuosit, maisemat ja erilaiset tekstiilejä jäljittelevät tapetit, kuten farkkukuosit ovat nyt IN tapettimaailmassa. 

Täällä K-raudassa tapettikirjoja olikin valtava määrä ja varastossa Juha Huunosen mukaan yli tuhat rullaa tapetteja heti toimitettavaksi. Laaja valikoima onkin K-raudan suuri etu, mutta talon monipuolinen palvelu tavalliselle kuluttajalle on vasta superia! Nettisivuilla voi nimittäin varata ajan valitsemaansa K-rauta myymälään ja sopia asiakastapaamisen. Osastoilla palvellaan silloin henkilökohtaisesti asiakasta kodin sisustamiseen tai remonttiin liittyvissä asioissa. 

Tämän hetken materiaalit ovat aivan eri luokkaa kuin kymmenen tai kaksikymmentävuotta sitten. Maalit, tapetit, lattiamateriaalit, paneelit, keittiönkaapit, vesihanat, ulkovalaisimet tai saunankiukaat ovat ominaisuuksiltaan muuttuneet paljon. On siis hyvinkin aihetta päivittää omat tietonsa alan ammattilaisilta. 

K-raudasta voi varata myös maksuttoman arvioinnin kotiinsa. Silloin nähdään paikan päällä remonttitarve ja saadaan sen perusteella tehtyä kustannusarvio materiaaleista ja remonttityön tuntimäärästä tai urakasta.  Kun saman katon alta löytyvät kaikki materiaalit ja tekijät, voi remontista tulla helpompaa ja totta niille, jotka eivät itse vaihda vessanpyttyjä, kaakeloi seiniä tai tee saunoja. K-rauta Skanssissa on sisustusasiakkaita varten myös kiva moodboard- pöytä. Värien, kodin materiaalien sekä sisustusmieltymysten mukaan voi löytää sisäisen sisustajansa mm. "Aitouden etsijän"- tai "Modernin pelkistäjän"- teemoista. 

Sisustusillan aikana kiinnostuin markkinoille tulleesta uudesta, mattapintaisesta kaakelimaalista. Lupasinkin varata aikaa Sini Raevaaralta ja kuulla lisää lattiakaakelien maalauksesta. Värivalikoima miellytti silmää ja ymmärsin, että tässä olisi hyvä vaihtoehto silloin, kun on remontin aika.Tämän päivän rautakauppa palvelee muitakin kuin ammattirakentajia ja rakennusliikkeitä. Meille ruuvimeisseliä, vasaraa ja maalipensseliä käyttäville naisille tarjolla on iso määrä muitakin remppa-ja sisustustarvikkeita sekä käytännön apua silloin, kun visiot lähtevät lentoon ja kodin suurempien muutosten aika on ajankohtaista. 

Lämmin kiitos K-rauta Skanssille inspiroivasta sisustusillasta ja Onnen hetkiä paratiisissa-blogin Teijalle illan järjestelyistä! Hanna

www.k-rauta.fi/kaupat/Skanssi13 kommenttia

 1. Voi mitä kuvia olet onnistunutkin illasta ottamaan - ja kiitos, muutama asia oli jäänyt itseltäni huomioimatta, kun jäin vain ihailemaan jotain ihanuutta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva ilta mukavassa seurassa! Ajattele, jos saisi kerätä kärryt täyteen mielin määrin remppatarpeita ja toteuttaa kaikki kodin kunnostukset kerta heitolla! Kyllä me osattais, eikö vain Arja?! Kiitos seurastasi!

   Poista
 2. Onpa kivat peltipömpelit! Mä en bongannut tällasia ollenkaan... ;)

  Oli ihana nähdä. Ja kaakelimaali lähtee täälläkin käyttöön. Yks pikkunen varaston lattia vaan, mutta on kiva kokeilla, että toimiiko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Teija, että sinäkin innostuit kaakelimaalista. Kuullaan sitten toisiltamme, miten homma eteni. Peltisaavit jäivät mieleen ja muutama muukin juttu.

   Poista
 3. Tiivistit hienosti illan annin ja tunnelman! K-raudan monipuolinen valikoima ja erityisesti pitkälle kehitetyt palvelut yllättivät minutkin iloisesti. Juhan ja Sinin luotsaama tilaisuus toden totta
  insporoi sisustamaan ja suunnittelemaan ehkä pientä remonttiakin. K-rauta Skanssin ammattilaisten
  avulla pienten ja isompienkin sisustusprojektien toteuttaminen onnistuu varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri ämpäri tuliaisia oli myös kovasti mieleen. Nyt pitäis saada ihan oma työkalupakki! Ihana ajatus heiltä, kyllä oli reilu kauppias!

   Poista
 4. Toi on niin totta- rautakaupat on nykyään paljon enemmän kuin rautakauppoja :) Mehän ostettiin rakennusaikana melkein joka viikko jotain K-raudasta, rakennustarviketta siis, ja vähän liian usein mä jäin niitä piensisustustavaroita ihailemaan :D Ja on sieltä monta juttua kotiinkin tullut! Esim yks Ruun pöllöpeitto, jota monet on ihaillut ja kysynyt, mistä se on - K-raudasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän Ruu on niin söötti! Rakentamisprojekti on varmasti melkoinen ponnistus. Mikä valikoima kaikkea, mistä sitten pitäisi löytää mieleisiään ja kestäviä omaan kotiinsa. Kiva kuulla, että tekin tykkäsitte K-raudasta. Olin aivan myyty heidän palveluistaan ja suuresta valikoimastaan. :D

   Poista
 5. Niin olet poiminut omat juttusi K-raudan valikoimista :) Natural, eco, modern, aitous - nämä kuvaavat niin sinua kuin sisustamistasi ♥ Peltipöntöt ihastuttivat myös ja nuo luudat :D Rautakauppa on monitasoinen palvelutavaratalo, jonne voi mennä tietämättömänä ja tulla osaavana ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa Puomi2.11.2015 21.33
   Kiitos huomiosta Kati ❤️ Luudat olisivat tarpeen meille vaudikkaille naisille! Vaikka halloween menikin, voisimme kiitää niillä uusiin kohteisiin. Hyvin sanottu tuo loppukaneettisi, ihan nappiin! Voi hyvin ystäväni!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Täytyisikin taas poiketa Rauta-Kauppaan, kun minäkin sieltä aina löydän jotakin hypisteltävää. Hienot kuvat olet ottanut! Kiitos! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Löytyi kivaa kuvattavaa ja paljon ideoita.

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall