VILLA PUOMI PARHAAT KOTIBLOGIT-JOULULEHDESSÄ!
Olen aina rakastanut joulunaikaa! Sitä, kun kotiin tuodaan havuntuoksua, sytytetään kynttilöitä huoneet täyteen ja katetaan pöydät kauniiksi perinteistä jouluruokailua varten. Hymyilen koko ajan siitä ajatuksesta, kun Villa Puomi-blogini kutsuttiin tänä vuonna jouluiseen Parhaat Kotiblogit-lehteen (klik). On ilo olla tuomassa inspiraatiota kaikille joulun ystäville ja lehden lukijoille! 

 
Lehti on ilmestynyt tänään! Kurkistakaa tekin sen sivuille, miten ihastuttavilta monen bloggaajan jouluiset kodit näyttävät! DIY-ideoita, jouluherkkuja, matkakohteita, vinkkejä lahjoiksi ja koristeiksi sekä talvisen sisustuksen kauniita kuvia lehti täynnä. 

Villa Puomin luontojoulu on kuvattuna monella lehden sivulla. Kuivunut kuusenlatva sohvapöydällä, saariston rantakivet ja hirvensarvet puisella vadilla sekä punajuuret pöytäkattauksessa jäkäläpedillä. Kuvia lisää vielä monia täällä blogissa joulun lähestyessä. Mukavia ja jouluisen oloisia lukuhetkiä Parhaat Kotiblogit-lehden parissa! 

Hymyterkuin, 

Hanna 


20 kommenttia

 1. Tänään on edessä siis kauppareissu! Ihana päästä kurkkaamaan Villa Puomi joulua. Nämä esimakukuvasi ovat olleet niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä tänään Anu. Kiva, kun olet mukana luintojoulun fiiliksissä. Luonnosta tulee aina muistoja... tiedät mistä, Havsviddenistä!

   Poista
 2. Kuvista päätellen ihana lehti! Ja kaunis on varmasti kotisi jouluasussaan.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehti on täynnä joulun tunnelmaa. Mukavaa, kun olet siellä ajatuksissa mukana. En ole unohtanut haastettasi :) Tunnelmaa Ahvenanmaalle!

   Poista
 3. Kiva kuulla, että olet mukana joululehdessä. Kiva päästä katsomaan jouluisia Villa Puomi -kuvia. Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa, kun olet mukana tunnelmissa. Kaunista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Teija, olipa kiva nähdä taas tänään. Joulua kohti!

   Poista
 5. Oi ihanuus miten sä osaat tuon pelkistämisen jalon taidon! Ihana luonto läsnä joulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Luonnosta saa voimaa, sinä tiedät. Tiedä pelkistämisestä, ensin herää valtava himo sisustaa ja koristaa ja sitten kohta karsitaan. Mutta joulua kohti ja tunnelmia lisäillen!

   Poista
 6. Niin kaunista ja harmonista ♥ Kattausideasi odottavat jo toteutumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati... ideoita puolin ja toisin toisillemme. Oli kiva nähdä tänään.. jäin vielä kuvaamaan ja ideoimaan hetkeksi.

   Poista
 7. Olipa ilo löytää blogiisi lehden kautta. Sinulla on todella kaunis koti ja harmoninen tyyli sisustaa. Blogisi päätyi ainakin minun lukulistalleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Marika, sinä myös lehdessä! Mukava tutustua tällä tavoin. Sinulla on kivoja ja freessejä ideoita koti täynnä, raikasta sisustamista ja vahvaa tyylitajua, tykkään kovasti!

   Poista
 8. Juttusi oli aivan huikeaa silmänruokaa. Upeaa työtä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna kehuista, arvostan sitä ammattilaiselta. Sinun jouluiset asetelmasi saivat tänään ihastusta meillä töissä, kun kahvitunnilla liimauduimme kuviin ja lehden tunnelmiin. Nautitaan tästä ajasta!

   Poista
 9. Ihanaa! Täytyy hakea seuraavan kauppareissun yhteydessä lehti käsiini ja herkutella joulutunnelmilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kurkistit tänne Sanna. Tämä aika antaa niin paljon energiaa ja hyvää mieltä. Tunnelmallista loppuviikkoa sinulle!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall