"OLE TÄRKEÄ ITSELLESI"

Friendtexin syysmallistoa nähtiin yhteistyössä Fashion Model Agencyn osastolla. 
Lokakuussa messuillaan kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin merkeissä. Tänä viikonloppuna saatiin olla ihan luvan kanssa tärkeitä itsellemme, kun Helsingin messukeskuksessa tuhannet naiset kokoontuivat näytöslavojen ja messuosastojen ympärille Iloveme-messuilla.

Edellisessä postauksessa on arvonta pääsylipuista ensi viikonlopun Osaava Nainen-messuille! Osallistu kommentoimalla ja voit voittaa liput Turkuun! 
Reipasta viikkoa kaikille! 

Hanna

4 kommenttia

 1. Hei Hanna! Olen menossa marraskuun ensimmäisellä viikolla Nummelaan Friendtex-kutsuille. Siellä on stailaaja Tarja Rantakangas mukana. Olen kovasti ihaillut näitä Frientexin asuja tuttujen bloggaajien sivuilla. Ja nyt pääsen itse mukaan. Käynpä kurkkaamassa myös edellistä postaustasi.
  Olen Instasta seurannut iloisia kuvia Iloveme-messuilta. Hieno tapahtuma.
  Minullakin on arvonta uudessa blogissani Tuula's life. (Vanha blogi tuli tiensä päähän) Käy kurkkaamassa - palkintona Turun päivänä julkaistu Kristiina Elon hieno kirja (2kpl) : Turku Färityskirja aikuisil :)
  Reipasta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että Helsingin Iloveme-messut oli onnistunut tapahtuma. Messukeskuksessa on niin hienoja tapahtumia, ensi viikonloppuna siellä on kirjamessut, jonne olen menossa.

  VastaaPoista
 3. Oli kiva tavata messuilla, Hanna <3
  Ja onpas tuossa yläkuvassa kaunis hame;)
  Hyvää uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arja, on aina ihana nähdä! Neoprene-hame on niin trendikäs! Kiva, kun tykkäät siitä! Hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall