TALVENTULON TUNTUA

Lokakuun viimeisen päivän tunnelmia! Tästä viikonvaihteesta näyttää alkavan tuikkivien pihojen ja havukranssien aika. Meillä on laitettu lämpimiä lampaantaljoja ruokapöydän tuoleille. Muutenkin on aistittavissa talventulon tuntua niin ulkona kuin sisälläkin. Huomenna marraskuu ja ehkä jo huurretta maassa. Tänään laitoimme pihaa talvikuntoon, yrttilaatikot suojaan ja teimme reipasta puunhakkuuta ja haravointia. Maalasin vielä hyvissä lämpöasteissa suuren sähkökaapelikelankin mustaksi puunsuojaöljyllä ja lisäsin pihalle ja terassille lyhtyjä ja havuja. Iltapäivä ulkona työntouhuissa vierähti niin pitkälle, että alkoi hämärtää ja ulkona kuvaaminen jäi huomiselle. Muutaman kuunvaihteen sisäkuvan laitan tänne silti toivottamaan marraskuu tervetulleeksi! 


Kiitos kaikille iloisesta palautteesta Parhaat Kotiblogit-joululehden jutun myötä. On ollut mahtavaa lukea kommenttejanne ja saada kivaa palautetta. Muistattehan osallistua myös lehden kattauskilpailuun! 

Toivotan kaikki uudet lukijat tervetulleeksi! 

Marrashuurretta odottaen, 
Hanna2 kommenttia

 1. Ihanaa, mänty olohuoneessa ja iso sellainen.
  Onko ihan multaan istutettu ja säilyykö pitkään? Mä taidan kans haluta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari! Mänty on niin symppis olohuoneessa ja viihtynyt jo kohta kuukauden. Se on maljakossa, vedessä ja piilotin maljakon peltiruukkuun. Päälle laitoin sanomalehdestä kasoja tukemaan puuta. Ei ole pahemmin tiputellut neulasia, kun oli ihan tuore puu. Tuo minustakin ihanaa tunnelmaa sisälle.

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall