SYYSPÄIVÄ MERELLÄ

Miten loistava tunne istua kauniina syyspäivänä laivan kannella, ilman ainuttakaan stressinaihetta merimatkan etenemisestä ja samalla nähdä Suomen kauneinta saaristoa näköalapaikalta! Vikingline vei blogiystävykset matkalle Maarianhaminaan. Pieni arjen irtiotto merelle teki meille kaikille hyvää! 


Laivalla nautin aina merimaisemista, hyvästä ruuasta ja kosmetiikkashoppailusta. Kun on tarpeeksi aikaa, voi rauhassa tutustua uutuuksiin, testata meikkisävyjä ja tehdä löytöjä. Näin kävi minulle, kun Anu ja Kati suosittelivat trendikkäitä harmaan- ja hiekansävyisiä kynsilakkoja. Parhaat vinkit ja hyviksi todetut tuotteet neuvoo myös laivan kosmetiikkamyyjä. Siksi etsin joka kerta laivalla ammattilaisen, jotta rohkenen kokeilla uusia tuotteita. 

Viking Grace on tehnyt laivamatkan kaikkia aisteja hemmottelevaksi elämykseksi. Erityisesti ruokailu on ennen tyypillisen kalaasilliäsilakkaa - buffetpöydän jälkeen nykyisin jo fantastinen nautinto. Söimme paluumatkalla Franks'in burgerista bataattiranskalaiset ja nöyhtäpossuhampurilaiset sekä maistoimme kaikki jälkkärivaihtoehdot. Kylläisyydentunne oli yhtä täydellinen, kuin ruoka ja ravintolan palvelukin. 
Enjoying life... 
Kiitos Vikingline, nautimme joka hetkestä! 

Syysterveisin, 
HannaYhteistyöpostaus ❤️ 

7 kommenttia

 1. Kyllä meri näytti taas parhaan puolensa! Ihana saaristo, aurinko ja syksy - mikä yhdistelmä. Tuota näkymää voisi katsella vaikka kuinka kauan. Siinä konkreettisesti kokee, miten stressitaso laskee. Viking Linen ruokatarjonta on todellakin jotain ihan muuta kuin vain kaukaisena kangastuksena muistista nousevat kalapöydät. Maukasta ja puhdasta, jälkkäreistä puhumattakaan. Tuo vanukaskuva on niin täydellinen väreineen, sävyineen ja kas, Viikkarille sopiva! And we were enjoying ♥

  VastaaPoista
 2. Sää teitä helli - muutenkin tuollaiset pienet irtiotot tuovat puhtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kun meri on suht. rauhallinen ja aurinko kimmeltää aalloilla, ei voi enempää toivoa. Taas on puhtia tässä vaiheessa vuotta. Kaunista syksyä sinulle Anu!

   Poista
 3. Matkakuume meinaa iskeä. Hyvä yhteistyöpostaus! Syyseloa! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 4. Olipa kyllä ihana matka! Noin nopeasti ei risteilymatka ole mennyt koskaan kuin sen meni nyt molempiin suuntiin mentäessä. Hyvä seura siivitti matkaa ♥ Ravintolatarjonta oli todellakin mahtavaa ja Gracen ruuat aivan viimeisen päälle herkullisia. Hei, mun pitääkin laittaa sulle se bataattiranskislinkki, niin pääset testaamaan kotonakin. Kivaa keskiviikkoiltaa Hannis ♥

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall