S NIINKUIN SYKSY...... sienet, sateet, sumuiset rannat, syy sytyttää kynttilät! Syksy näkyy kaikkialla ja värjää jo luontoa suurella pensselillä! 

                                                              Kuva Pinterest
Viikonvaihteessa palasin koulutusmatkalta Keski-Suomesta. Ajoin 1100 km ja ihan mielellään kauniissa maisemissa, kun teiden varsien puut olivat jo väriloistossa. Siinä ajaessa mietin, miten pieni tämä kotimaa on maantieteellisesti. Miksei voisi useammin ajaa vaikka Lappiin, Kolille tai tutustua kaupunkeihin? Kotimaan matkailua tulisi suosia. 


Syksyssä on sekin mukavaa, että saa syyn pukeutua lämpimään. Olen odottanut jo neuletakkeihin ja villaisiin huiveihin kääriytymistä. 

Villa Puomikin on jo syksyisimmissä sävyissä. Samat ovat värit kuin vaatetuksessakin, minkä sitä voi, jos rakastaa harmaata ja värejä luonnosta. Löysin hauskat syyskukat Kukkapalvelu Iiriksestä, Raision Myllystä. Mainostus on tässä paikallaan, sillä palvelu oli herttaiselta Saaralta huippua. Hän ymmärsi heti, etten tarvinnut kimppuja vaan nipun törmäkukkia syksyiseen sisustukseen. 
Aurinko antaa vielä hienoa valoa ja energiaa. Suunnitelmissa on tällä viikolla syksyinen metsäretki, kuvauksia ja luontostailauksia sekä pieni breikki ystävien kanssa kauniiseen saaristoon. 

Syksyn tuomaa väriloistoa ja hymyjä! 

- Hanna-


3 kommenttia

 1. Harmoniaa, vaatteissa ja kodissa. 💚

  VastaaPoista
 2. Villa Puomi näyttää niin ihanan kutsuvalta! Pehmoiset taljat ja tyynyt
  houkuttavat rentoutumaan sohvan syleilyssä.

  Ihanaa matkaa teille, nauttikaa, nauttikaa <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita, herkkiä kuvia. Mukavaa metsäretkeä.

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall