KOTOILUAMuinaistulet roihusivat. Venetsialaiset. Lyhdyt, soihdut, suuret nuotiot. Kokoonnuttiin mökeille, rannoille ja satamiin päättämään kesäkautta. Kaihoisaa, vaan syksyssäkin on tunnelmansa! Tänä viikonloppuna meillä oli flunssassa puolikas perhe. Vene jäi laituriin ja me kotoilemaan muinaistulien yössä. Oli tuikkujen tuiketta ja Pätkis-jäätelöä. Oletteko jo maistaneet ah-niin-ihanaa herkkua? Jos marjoilta ja sieniltä, loppukesän sadolta jää tilaa, suosittelen täyttämään hyllyjen kolot tuolla ruskeavalkoisella, pyöreällä purkilla. ( En huomannut ottaa kuvaa. )Huomenna siis elokuun viimeisiä! 

Sunnuntai-illan terveisin, 

Hanna8 kommenttia

 1. Voi Hanna mitä kuvaihanuuksia! Olen rullannut näitä nyt edestakaisin ties kuinka monta kertaa ja imenyt inspiraatiota. Tyylisilmäsi on kyllä aivan omaa luokkaansa. Täytyypä lähteä rannalle kävelemään ja etsimään tuollaista (olettaakseni) meren hiomaa puupalaa. Se on aivan ihana yksityiskohta asetelmissasi. Iloa ja hyvää mieltä alkavaan viikkoosi ♥ ps.Toivottavasti tämä ei tullut kahteen kertaan. Jos tuli, niin voit napsasta toisen kommentin pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anu, kiitos ystäväni kommenteista ja kiva , jos olen sinua inspiroinut. Totta ovat, vedenhiomia oksien pätkiä rannalta.

   Poista
  2. piti vielä jatkaa... mietin näitä keräessä, tiedä kuinka monet myrskyt ja paahteet ovat nähneet ja joku ne keräsi syksyn ja talven pimeisiin hetkiin kesän muistoksi. Hyvää viikkoa sinullekin, odottelen kovasti Ålannin kuulumisia.

   Poista
 2. Kerrassaan ihania tunnelmakuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Tunnelmallista syksyä sulle & perheellesi!

   Poista
 3. Kivet, oksat, ajopuut - kaikki heikkouksiani myös! Niin kauniita kuvia ja tunnelma ❤️ Näillä on ihana suunnata uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Valloittava, koskettava, rauhoittava, inspiroiva luonto! Kaikki vuodenajat, mikä rikkaus meillä!

   Poista
 4. Hienoja kuvia olet onnistunut ottamaan. Kiva tunnelma. Blogissani on arvonta (kaksi puutarhakirjaa). Käyhän kurkkaamassa ja osallistu jos kirjat kiinnostavat. http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall