ELOKUUSSA ON SITÄ JOTAKINOlisi kymmeniä kuvia helteisestä viikonvaihteesta merellä. Saarista, aalloista, purjeista ja auringon häikäisemästä maisemasta. Vaan oli pysähdyttävä aamulla kotipihassa, kaivettava kameraa työkassista ja huokaistava hetki tätä ihastuttavaa vehreyttä ympärillä. Elokuussa on sitä jotakin! 

Viikunapuu on innostunut uudelleen mustassa ruukussaan. Oliivipuu, pienin niistä,  on pulleana uutta lehteä. Humala kurottelee terassille kaiteen raoista ja yrtit notkuvat kukkivina suurissa ruukuissa. Lähes trooppinen elokuu on rakkautta kaikille kasveille täällä. 
Mihin sijoitan kaikki nämä puut syksyn saapuessa? Pikku veranta on viileä ja valoisa, siinä on kasvatettu laakeria ja oliivia ennenkin. Sitä tykästyy johonkin kasviin ja oliivipuihin tuntee suurta sympatiaa. Muistoja Kreikasta ja Italiasta ainakin. Pikku verannalla tulee tungosta, olisipa syksy lämmin pitkään! 


Elokuun tunnelmaa teillekin lukijat!

-Hanna-
5 kommenttia

 1. Samantapaisia ajatuksia minullakin. Pelakuut ovat nauttineet. Elokuu on jo sananakin niin upea! Onnellista tiistaita Hanna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Elokuussa on kiitollinen kesästä, paljon muistoja, luopumista ja silti hienoa toivottaa tervetulleksi syksy.

   Poista
 2. Mahtavan upea ja vehreä terassi! <3 Samaa pohdin syksyisin, mihin ihmeeseen nää mahtuu talveksi... mutta sitten vaan autotallissa puikkelehditaan ja vedetään vatsaa sisään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autotalli on hyvä ratkaisu, jos leuto talvi tai ovet tallissa. Kiva, kun tänne kurkistit Teija. Elokuun viimeisiä ja leppoisia sellaisia sulle!

   Poista
 3. Ihana terassitunnelma! Elokuussa on toisaalta haikeutta pikku hiljaa taakse jäävästä kesästä, mutta toisaalta ihanaa raikasta aamukirpeyttä ja aavistus syksyn väri-iloittelusta. Asioita, joista nautin vuosi vuodelta enemmän, vaikka kesää rakastankin. Ihan uskomatonta, että ensi viikolla ollaan jo syyskuussa. Ihania elokuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall