SAARISTOMERELLÄ ja -MIELELLÄ

Kuva:Instagram

Saaristomerellä tänään sininen taivas ja ihannetuuli, 5-7 m/s. Skiftet ylittyi tonnikalasalaattia lounastaen. Korppoon saaristossa näytti pilviseltä, mutta Ahvenanmaalla kirkastui ja paistattelimme päivää sitloodassa. D-vitamiinia talteen talven varalle. 
Tuulensuojassa oli hetkittäin helteistäkin, mutta pohjoisen puoleinen tuuli niin kylmä, että oli haettava lämmintä päälle. Näihin Suomen veneilykesiin on varauduttava huumorimielellä ja kerrastolla. Silti meri vie ajatuksetkin lomalle. 

Testailin muuten uudehkoja aurinkolasejani matkalla. Nämä "Jackie Ohh:t " istuvat hyvin nenälle ja suojaavat auringonsäteiltä sivusuunnastakin. Kaksitehoiset & polaroidut toimivat hienosti, kun teen käsitöitä. Pipoa ja sukanvartta on syntynyt tänäänkin, joten loppulomalle on ainakin villaista ylle.  
Hymyilevin lomaterveisin saaristomereltä,

Hanna

3 kommenttia

 1. Hih! Ihana tuo sanaparsi: I need vitamin sea :-) Sopii hyvin myös mun elämääni. Meren äärellä on hyvä tankata akkuja tulevaa syyskautta varten.
  Kauniit aurinkolasit sulla! Niiden muoto on just mun makuuni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ystäväni <3 Raybanit ovat paras pelastus kesällä, kun on meikkipussikin lomalla. Tankataan joka säde auringosta ja merestä mineraalit ja suolat. Olette kohta jo matkalla kuumaan rantaelämään, nauttikaa kaikesta! Saaristoterveisin sinitaivaan alta! - H- :)

  VastaaPoista
 3. Vitamiineja talteen talven varalle hamstrasin minäkin. Mekkokelejä jäin kaipaamaan, mutta kaiketi ne tännekin saapuvat jossakin vaiheessa. Purjehdusiloja!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall