MUSTIKKASUUPIELETMetsät ovat nyt mustikkaa täynnä. Kanttarellikuviakin sataa ystäviltä faceen päivittäin. Kumisaappaat jalkaan ja metsään! Omalta takapihaltakin voi jo löytää piirakkamarjat! 


Tunnustan ,että kesätorilta ostin pari litraa marjoja. Viisi euroa litra. Kiitin mielessäni poimijaa. Aamulla keittiössä tuoksui hyvälle ja nuoriso lähti talkoisiin suupielet mustikassa. 
Glorian ruokalehdessä oli hyvä ohje piirakasta, mutta sovelsin omaa ohjettani ja kokeilin basilikaa mausteena. Hieno makujen maailma! 


Makoisaa perjantaita sinullekin! 

Hanna

6 kommenttia

 1. Kyllä, nyt on sesonki parhaimmillaan! Kanttarelleja olen minäkin löytänyt muutaman litran - itse asiassa juuri sopivasti :). Mustikat odottelevat vielä metsässä, kun tämä viikko kuluu purjehduskisojen parissa. Toivottavasti ne siellä kiltisti jaksavat odottaa minua ensi viikkoon ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pilvi, kyllä niitä mustikoita riittää vielä. On ihan himo niihin ja pitäisi saada säilöönkin talven varalle. Vitamiinejä ja kesän muistoja, jotta jaksamme:D Voi hyvin!

   Poista
 2. Oi Hanna, minkä version piirakasta teit! Ihana ♥ Basilika kuulostaa kiehtovalta lisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, sopii niin hauskan hyvin tuo basilika ja mustikka. Jokohan kokeilit. Elokuussa istumme kyllä iltaa ja maistelemme mustikoita.

   Poista
 3. Mustikkaista aikaa! Täytyykin testata tuota basilikayhdistelmää. Nams! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, sinä olet se mestarileipuri. Tämä ohje oli lehdessä, mutta sovelsin omia aineksiani ja hyvää tuli :D

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall