KAISLOJA JA KATAJANTUOKSUA
Pitkät kaislat olohuoneen penkillä ovat tämän viikon nimpparikukkia. Niistä oli jo visiot Gotlannin matkamme jälkeen, kun inspiroiduin kovasti hotelli Furillenista (klik). Muutama muukin idea kotiutui Villa Puomiin. 
Ihana kotoiluviikko lomalla. On ollut pitkiä aamuja, päivää pyjamassa sekä aikaa pestä ja kuivata lomapyykkiä. Minkä kesä kastaa pyykkinarulla, sen se myös kuivaa.  

Jännesaha suhisi eilen illalla, kun tein hyväntuoksuisia pikkuklapeja pystyynkuivuneesta katajasta. Mikä homma! Mutta ihana tuoksu valtasi koko talon ja palkitsi vaivan! Annoin jo kaikille ohjeet, ettei näitä puita polteta takassa, vaan ovat koristeina. Ymmärtävät jo nämä visioni. 
Lampaantaljoja, sarvia ja kaapin kätköistä löytynyt, teemaan sopiva tyyny ovat vallanneet kesäkotimme. Rannassa niitettiin juuri kaisloja, joten taidan hakea niitä huomenna lisää maljakoihin. Heinäkuun terveisin, 

Hanna


PS. Olethan huomannut Åblogien odotetun kirppistapahtuman 9.8.2015? 
Olen mukana päivässä 15 muun bloggaajan sekä 15 ystävämyyjän kanssa! 
Tule sinäkin mukaan päiväämme ja tekemään todellisia löytöjä! Lisää tietoa tapahtumasta seuraavassa postauksessa sekä Åblogien netti- ja facebook-sivuilla. 


7 kommenttia

 1. Ihania ideoita olet napannut matkaasi. Kataja tuoksuu tänne asti. Kotoilusta nauttien, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, katajantuoksu on ihana. Niinkuin kotoilukin, olla tekemättä juuri mitään tai sitten vain sitä, mikä on mukavaa!

   Poista
 2. Voin hyvin kuvitella miten ihanalta katajan klapit tuoksuvatkaan. Heinäallergikkona huis huis kaikki heinät kauas pois :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tänne taas kurkkasit. En ole ajatellutkaan noita kaisloja tuolta kantilta, katsotaan, miten meidän herkkikset täällä reakoivat. Kesän jatkoa!

   Poista
 3. Ihania nuo kaislat! Minäkin juuri mietin, että mitä korkeita heiniä voisin laittaa maljakkoon - ja nuohan ovat sopivan napakoita! Ja klapit myös piste iin päälle! Ihanaa viikonloppua Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain tänään juuri lisää kaisloja maljakoihin. Luonto tarjoaa vaikka mitä kaunista.

   Poista
  2. Vastausviesti lähti ennen aikojaan. Kiitos Katri, myös sinulle kesäistä tunnelmaa viikonvaihteeseen. Sun kuvasi ovat muuten aivan ihania, niissä on jotain erityisen koskettavaa ja herkkää aina, pidän kovasti tyylistäsi.

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall