FABRIKEN FURILLEN

Viikko sitten Gotlannin matkallamme halusin nähdä livenä muoti-, musiikki- ja mainoskuvauksissakin paljon käytetyn ja kuvatun, upean design- hotellin Gotlannin saaren koillisosassa. Vanhaan kalkkilouhokseen ja tehdasmiljööseen toteutettu uniikki, 14 huoneen hotellirakennus oli karu ja kaunis, täydellisellä tyylitajulla toteutettu piilopaikka.
Hotellin aulassa istui hotellivieraita takkatulen ääressä. Suuresta lasitiiliseinästä kuulsi pilvisenäkin päivänä ihana valo sisätilaan. Puupöydillä oli pelkistetty, Aalto-maljakoista ja kaisloista tehty sommitelma. Silmä seurasi toinen toistaan persoonallisimpia yksityiskohtia, jotka kaikki vahvistivat Furillenin tunnelmaa ja meren läheisyyttä.Ystävällinen, trendikkääseen pellavatunikaan pukeutunut Nicoletta esitteli meille hotellivieraiden tv-huoneen sekä iltaisin avoinna olevan ravintolatilan. 
Suuria lampaantaljoja oli kaikkialla, tuoleilla ja ravintolasalin penkeillä. Pöydissä oli hienot yksityiskohdat, lasilevyjen alla katajanoksia. Talon omaa Giniä oli suuressa terässäiliössä, kaunista keramiikkaa, kattausastoita avoimissa kaapeissa. 
Kuvista näkyy hyvin, miten saaren luonto ja idearikkaus valtasivat jokaisen nurkan ihanasta hotellista. 

Piilopaikaksi tosiaan voisi Fabriken Furillenia kutsua, sillä matkalla Visbystä Furilleniin ei ollut yhtään opastetta. Paikan historiaan ja hotellin palveluihin voit tutustua sivuilla: www.furillen.com

Fabriken Furillenista hurmioituneena, 

Hanna


3 kommenttia

  1. Oi, Furillen on aivan täydellinen paikka, pääsin siellä viime kesänä käymään! Kova on ikävä Gotlantia :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä paikka! En ihmettele yhtään, että olet hurmioitunut, paikka on aivan näköisesi - ja minun myös... :) Kiitos kun vinkkasit Furillenista. Tuollaiset matkavinkit ovat kullan arvoisia.

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall