ÅBLOGIEN KIRPPISTAPAHTUMA!Villa Puomissa on siivottu kaapeista ja varastoista meille tarpeetonta tavaraa. Puutarhasta ruukkuja, koreja, kastelukannuja, peltiämpäreitä, pikkupöytiä ja lyhtyjä. Varastosta huonekaluja, lasipurkkeja, astioita, tauluja. Kaappien kätköistä pöytäliinoja, tyynynpäällisiä, joulukoristeita, lamppuja, vaatteita, kenkiä ja huiveja. Miten mahtavaa olla mukana tulevassa Åblogien kirppispäivässä!


Viime vuonna en päässyt osallistumaan, mutta tapahtuma oli täydellinen menestys. Tänä vuonna meitä bloggaajia on 15 ja ystäviämme saman verran myymässä kirpparipöytien ääressä Vilkkimäen vanhalla meijerillä, Liedossa. Mahtavat määrät löytöjä siis tehtäväksi tuolla meijerin ihanien puotien sekä kahvilan ympärillä!

Kotilaituri -sisustus- ja lankapuotia pitävä Kati pyysi huomioimaan, että Liedon vanhalle meijerille pääsee myös bussilla Kauppatorilta. Liikenteenohjaajat on järjestetty paikalle sekä ympärille enemmän parkkitilaa kuin viimeksi, jos tulet omalla autolla.  

Ota mukaasi iloinen mieli sekä käteistä ostoksia varten, sillä meillä kaikilla myyjillä ei ole pankkikorttipäätteitä. 

Me bloggaajat teemme päivän aikana myös hyväntekeväisyystyötä, sillä jokainen myyjistä lahjoittaa tavaraa myytäväksi Turun alueen Hope ry:n hyväksi.

Tapahtuman markkinointia voi seurata Åblogien fb-sivuilla ja fb-tapahtumasivulla sekä blogeissa. 

Iloisiin tapaamisiin parin viikon kuluttua, 
toivottavasti nähdään!

Hanna2 kommenttia

  1. Houkutteleva tuo teidän tapahtuma, mutta jäänee väliin. Hauskaa kirppispäivää! Tuija

    VastaaPoista
  2. Odottelemme mahtavaa kirppispäivää jälleen! Siellä nähdään! :)

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall