SYYSMUODIN ENNAKKO 2015
Syksy '15 vaatemuodin ennakkokatsaus nähtiin pari viikkoa sitten Friendtexin emoyhtiössä Tanskassa. Kansainväliseen mallistoseminaariin oli kokoontunut jälleenmyyjiä monesta maasta tutustumaan tulevan sesongin muotiin. 


Syksy'15 tuo rennon ja samalla käytännöllisen muodin luoksemme. Voit pukeutua mukavasti ja lämpimästi sekä samalla näyttää trendikkään tyylikkäältä pikku juhlassa, työpäivässä ja vapaa-aikana. Klassiset vaatelinjat ja sporttiset materiaalit yhdistyvät ja sesonki tuo täysin uudenlaisia materiaaleja vaatekaappiimme. Sporty Fashion-, City Casual- ja Feminine Business-teemat kuvaavat tulevaa syysmuotia täydellisesti!Värimaailma on tulevassa syksyssä hurmaava. Harmaa ja sininen hallitsevat väripalettia ja burgundinpunainen, pullonvihreä, oliivi ja konjakki maustavat asukokonaisuuksia. Musta ja valkoinen graafisissa printeissä luovat elegantin työpukeutumisen lookin. Maskuliiniset kauluspaidat ovat saaneet naisellisen A-linjaisen muodon ja samaa linjaa nähdään myös puolihameissa ja paitamekoissa.    Pehmeässä syysneuleessa on kivat taskut. Yhdistä neule naisellisiin city-shortseihin!

Pitkä neuletakki ja kapeat farkut ovat hyvä kaksikko. Asuun sopii hienostunut sifonkipusero tai tunikapaita, kun syksyllä yhdistetään rohkeasti tyylejä. Farkkumalleja on mallistoissa runsaasti rennon väljästä napakasti istuvaan ja boot cut-malli tekee vahvasti paluuta. 

Syksy on täynnä kerroksellisuutta. Ihoamyötäilevät basic-topit, poolotunikat ja jersey-mekot saavat seuraa bleisereistä, biker-jakuista ja naisellisista takeista.
Syyslook viimeistellään pehmeillä neuleilla ja suurilla huiveilla.

Viikonvaihteen mallistoseminaari huipentui upeaan muotinäytökseen. Jokainen vaate ja syyssesongin värit loistivat mallien asukokonaisuuksissa.  Once-malliston väriharmoniaa.


Tulossa on naisellinen, mukavan ja rennon pukeutumisen, hyvän tyylin ja olon syksy! Sitä ennen nautitaan kuitenkin kesästä valoa ja energiaa keräten.


Hanna
2 kommenttia

  1. Tyylikkäitä on. Onneksi syksyyn on kuitenkin vielä aikaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Tosiaan on kesä edessä, ihan mahtavaa! Aurinkoisia, kesäisiä päiviä sinulle!

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall