LOMAN KYNNYKSELLÄ


Koti on ollut laiminlyötynä jo viikkoja. Pussukkaa ja nyssykkää kaapinkulmilla, kukkavedet vaihtamatta. Kesäloma on alkamassa, aloitanko sen siivouksella?
Loman kynnyksellä ollaan. Pikku juttuja ja järjestelyjä vielä ja sitten. Viisi viikkoa valoa, energiaa, luonnon inspiroimaa edessä. Merellä, terassilla, kesäpyykkiä ripustamassa, missä milloinkin! Loma. Jo pelkkä sana saa reporangaksi. Niin tervetullut.
Tunsin itseni tällä viikolla opettajaksi. Kiva tunne. Siinäkin roolissa on välillä ilo olla töissä ja kotona. Sain vastaanottaa mitä ihanimpia kukkakimppuja, voinko paremmalla mielellä jäädä lomailemaan! 


Kukkavedet on vaihdettu, siivousta tehdään silloin, kun sataa. Ja jos sateet loppuivat tähän, nuoriso saa olla reippaana koko kesän. Koko katras kun majailee Villa Puomissa lomaviikkojen ajan. Kesätunnelmissa, 
Hanna

2 kommenttia

  1. Kaunista:)
    Lomaa jo täälläkin kovasti odotellaan.

    VastaaPoista
  2. Ah, kuulostaa niin tutulta. Minulla on aina kaikkein kiireisintä töissä juuri ennen lomaa ja siksi sitten koti jää ihan retuperälle. Tuosta kuvasta päätellen, sinun kotisi ei taida kuitenkaan olla ihan retuperällä, vaan vielä löytyy viihtyisiä nurkkauksia :)

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall