VILLA PUOMI VISIITILLÄ
Olen aina täpinöissäni, kun saamme vierailukutsun ystävien kotiin.  Jokin aika sitten tämä tapahtui kummipojan luokse. Samalla juhlittiin synttäreitä.


Linnunsulat on kehystetty kauniiksi tauluksi takan päälle.Hyvällä maulla ja erehtymättömällä värisilmällä rakennettua kotia ei voi kuin hymyillen ihailla. Kun takana on satoja tunteja väsymätöntä omin käsin rakentamista, on siihen syytäkin. Tämä kaunis koti huokui uutuuttaan ja toinen toistaan hurmaavampia sisustusideoita. Muutama kuva sai luvan tulla tänne blogiinkin, kiitos siitä!


Kummipojan huoneessa oli myös mahtava tunnelma. Leluja oli hurjat määrät ja kaikille oma paikkansa. Pienellä miehellä oli oma vaaterekkinsä ja siitähän kummitäti hymyilee.Huomasittehan, että synttärikutsujen teemana oli palomiesten bileet, missä herkkuja riitti synttärisankarille ja kaikille kavereille.Hymyterkuin, Hanna

6 kommenttia

 1. Iiiik! Mä en kestä! Voiko noin ihania koteja ollakaan!
  Harmoninen kokonaisuus, näissä kuvissa silmä lepää.

  Pikkumiehen vaaterekki on suloinen. Pitäisiköhän
  meidänkin pojulle hankkia moinen...

  Ihana saada sut visiitille huomenna <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti ja värimaailma kohdillaan! Sulkataulu on todella kaunis ja paikkansa takan päällä lunastanut. Ja miten hieno synttäriteema! Palomiesten bileihin en ole vielä törmännytkään. Onnea pikkusankarille :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis koti! Suloinen tuo pikkuihmisen oma pesä vaaterekkeineen. Minkähänlainen tyyliniekka hänestä aikojen saatossa sukeutuukaan. Hyvää helavapaata!

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis koti! Ihania yksityiskohtia ja asetelmia - taidokkaasti tehtyinä. Huippuhauska tuo palomiesten buffa. Ollapa mukana yhtenä palomiehenä :) Hymyjä sinunkin loppuviikkoosi Hanna ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana, kaunis koti ja wau mikä herkkubuffa! On niin kiva, kun ihmiset jaksaa nähdä vaivaa vieraiden eteen. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä hieno synttäriteema tottatosiaan! T. Palomiehen vaimo, vpknuoren äiti ja tällä viikolla itsekin liittynyt palokuntanaisiin ;)

  Aivan ihana koti kaiken kaikkiaan! Viikonlopputerveiset! :)

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall