MUODIN MOOD BOARDTerveiset toimistolta! Halusin jakaa muutaman inspiraatiokuvan, kun viikolla rakennettiin kiva "muodin mood board ".


Varastohyllyistä, valkoisesta vanerilevystä ja muutamasta koukusta syntyi toimiva kokoonpano. Seinää käytetään koulutustarkoituksessa ideoimaan toimivia asukokonaisuuksia. Mietin, että tuollainenhan olisi unelma toteuttaa jokaisen naisen vaatehuoneeseen tai sopivalle seinälle kodissa. Koukkuihin saa ripustettua vaatteita ja samalla ideoitua asukokonaisuuksia. Pidättekö ideasta tai onko teillä tällainen jo käytössä? 


Hymyilevin perjantaiterkuin, 
Hanna

6 kommenttia

 1. Minulla on mallinukke, koska ompelen, mutta sen päällehän voisi koota aukokonaisuuksia. Se kun vaan on niin jäykkis, ettei se tahdo antaa periksi ja on hankala puettava, jos et irrota alustasta. Siksi se on jäänyt, mutta kyllä mä sen päälle vähän joskus mallaan vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Kauniita asukokonaisuuksia! Tuollainen seinä olisi tosiaan kiva kotonakin. Ihastelen myös tuota teidän ihanaa tupsukaulakorua. Se näyttää aina vain yhtä hyvältä 😍 Ihanaa äitienpäiväviikonloppua Hanna ♡

  VastaaPoista
 3. Hieno idea - ja niin kauniita vaatteita!
  Kivaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää, Hanna <3

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköisiä asukokonaisuuksia! Minulla ideat aseteltuna yleensä vaatetelineen tankoon. Terveisin fiilispukeutuja

  VastaaPoista
 5. Ihana idea tuollainen muodin mood board! Yhdellä silmäyksellä näkee
  koko asukokonaisuuden asusteineen kaikkineen.

  Sinulla Hanna on iskemätön tyylitaju, kuinka kauniita kokonaisuuksia
  osaatkaan loihtia!

  Hyvää äitienpäivää ystäväni <3

  VastaaPoista
 6. Toimiva idea myös kotiin! Miksi piilotella kauniita vaatteita kaapeissa? Tällä tavalla vaatteista voi nauttia kokonaisvaltaisemmin ja inspiroitua kokoamaan erilaisia asukokonaisuuksia!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall