JUHLAVIA ONNENHETKIÄ KUUNVAIHTEESEEN!

Sain etuoikeuden suunnitella juhlapäivän asua kevään ylioppilasneidolle. Niin liikuttavaa nähdä luonnonlapsi, nuori neitonen valkoisissaan, hiukset valtoimenaan, yhtä hymyä, elämä ja unelmat edessä. Sanoinkin hänelle, että muistaa nauttia juhlapäivästään, se on ansaittua ja siitä on muistoja pitkälle. 
Kirsikkapuut ovat kukassa ja omenapuiden nuput juuri aukeamassa, luonto on kauneimmillaan. Toivotankin kaikille viikonvaihteessa juhliville nuorille ja heidän perheilleen hyvää energiaa valmisteluille ja onnen hetkiä juhlapäivään!


Hanna 


ps. ylioppilasneito puettiin kuvan mustavalkoiseen maximekkoon, luonnonvalkoiseen pellavajakkuun ja pitsipuseroon. Huivia ei juhla-asuun laitettu, kengiksi valkoiset nahkaespadrillokset. 4 kommenttia

 1. Voi tuo asukokonaisuus on todella kaunis ja raikkaan näköinen. Varmasti upean näköinen luonnonlapsen yllä ja asun osille löytyy käyttöä myös juhlan jälkeenkin. Teillähän on kirsikkapuu aivan valkoisenaan, vau! Meilläkin nuorempi tytsä tuli hakemaan minut tänään ulos katsomaan miten kirsikkapuun kukat olivat auenneet. Vieressä kukki tuomi ja vähän matkan päässä oli meilläkin omenapuu nuput pulleina. Pakko oli hakea kamera ja ikuistaa tuo luonnon kauneus. Nautitaan tästä kauneudesta ja otetaan siitä energiaa ♥

  VastaaPoista
 2. Juhlapäivän kruunaa hyvä energia, joka tulee kaikesta kauniista ja ilosta ympärillä, luonnossa ja itsessä ♥ Kirsikankukkien sateessa on hyvä astua uusi askel elämässä!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis asu! Tuosta maximekosta minäkin olen nähnyt päiväunia :)
  Ihanaa juhlapäivää kaikille nuorille, jotka saavat valkolakin tai valmistuvat ammattiin.
  Toivon niin, että heidän suuri päivänsä olisi aurinkoinen ja lämmin. Me menemme
  lauanataina siskoni luo juhlistamaan kummipoikaani, joka valmistuu sähkömieheksi.

  Ihanaa viikkoa sulle Hanna <3

  VastaaPoista
 4. Ihana asukokonaisuus, vähän poikkeava niiden valkoisten lomaan, joita useimmilla varmaan on!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall