IHANA VALO

Aurinkoa ja sadetta vuorotellen, luonto kiittää ja hymyillen laitan keväisempiä tekstiilejä kotiin. Tämä ajankohta vuodesta valaisee kaikki pölyhiukkaset ja sameat ikkunaruudut ja samalla suuntaa omat intressit kuitenkin ulkoilmaelämään. 


Veljeni löysi suuren pullon vanhan tavaran liikkeestä ja toimitti sen oikeaan osoitteeseen. Nyt olohuoneemme nurkassa kärryn päällä suuri pullo odottaa kirsikanoksaansa. Tuon kotiviiniin tekoon käytetyn pullon suuren suojakorin jätin terassille odottamaan uutta sisältöä. Oliivipuu tai pelargoniat siihen sopivat. 

Lasipurkeissa ei aina tarvitse olla vihreitä oksia tai kukkia, kivet ja suuret sulatkin näyttävät hyvältä säilöttynä. Peurankallo on muisto ajoilta, kun asuimme kauniissa Skånessa. 

Pyykinpesukone on pessyt tänään monta koneellista tekstiilejä talvisäilöä varten ja muutaman tähtityynyn ja -peiton kesän venelykauden avaukseen. Veneenlasku onkin jo parin viikon sisällä! 
Sunnuntaiterveisin lähisaaristosta, 
Hanna

5 kommenttia

 1. Kauniit asetelmat olet laittanut. Parin viikon kuluttua onkin varmaan jo lämpöisempää aloittaa veneily. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, veneilykausi käynnistyy <3
  Tuo "talven" siirto pyykkikoneen kautta varastoon pitäisi tehdä täälläkin. Nyt pihapuhteet on vienyt voiton.

  VastaaPoista
 3. Tehokkasti talvi pakettiin. Lähetäpä energiapiikki tänne, kiitos! 👍

  VastaaPoista
 4. Hieno asetelma, valaistus ja kaikki. Nyt vaan toivotaan kauniita ilmoja että pääsee nauttimaan luonnosta. Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Kivat stailaukset! Ja aivan mahtipenkki - keksisin käyttöä tuollaiselle oitis!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall