HERKKUSUIDEN DELI-ILTA
Oli hurmaava tunne tulla kutsutuksi kyläilemään ystäväni Anun kauniiseen kotiin, missä illan teeman mukaan maisteltiin eilen Smallstore -konseptin tuotteita.

Koko keittiö oli silmänruokaa täynnä. Toinen toistaan houkuttelevammat öljypullot, maustepurkit, tuubit ja pakkaukset saivat jo veden kielelle. Smallstore:n Mari kertoi edustamastaan yrityksestä ja ruokatuotteista. Sisilian sitruunaista oliiviöljyä, kuivakukkien terälehtiä, tryffeli-balsamiviinietikkaa, sormisuolaa kalalle ja lihalle, herkkutatti- tai puutarhurinsekoitus pikarisottoa ja Tagliolini Primaveraa. Nämä herkut ovat vain murto-osa Smallstoren valikoimaa, joka on tilattavissa yrityksen nettikaupasta.


Nick's Food Design -ravintolan Niklas kokkasi maistiaisia, mm. herkkutattirisottoa ja tähdenlento -pastaa. Maistelimme erimakuisia oliiviöljyjä, balsamicoja, sormisuolaa ja sinappeja salaatin kanssa.

Mari oli leiponut tuoksuvan hunaja-laventeli leivän, jonka ohje löytyy Smallstoren blogista ( täältä). 

Kuvassa tähdenlento-pastaa ja hunaja-laventelileipääKakun päällä on syötäviä ruusun terälehtiä!Deli-illan huipennukseksi saimme makunautintoja jälkkäreiden muodossa, tummasuklaa-lakritsibrownie -kakkua sekä salmiakilla maustettuja marenkeja. Niiden reseptit ovat Smallstoren Marilla, jos vaikka haluat järjestää vastaavan DELI-illan ystävillesi.

Tällaiset illat, uusien ihmisten sekä makujen kohtaamiset, ovat juuri niitä "arjen timantteja"! Lämmin kiitos kaikesta Anu! 


Lauantai-illan terveisin, 

Hanna8 kommenttia

 1. Kiitos ihana Hanna kun tulit! Meillä kokattiin tänään Smallstoren pastaa ja hyvää tuli. Laadukkaat raaka-aineet laukaisivat uuden ajatusmallin päälle kokkailuissa ja eilisen illan muisto hyvien ystävien tapaamisesta kantaa taas pitkään arjessa. Nautinnollista viikonlopun jatkoa ♥

  VastaaPoista
 2. No vautsi kuulostaapa ihanalta! Sopisi tällekin kulinaristille! Niin ihanan kuuloisia juttuja.. Hyvä öljy, hyvä balsamico ja hyvä sormisuola ja tuoretta leipää.. ah täydellisyyttä!

  VastaaPoista
 3. Salmiakkimarengit herätti kiinnostukseni. 😉 Oletpa ollut mukavassa tilaisuudessa Hanna. Loistavaa sunnuntaita! Tuija

  VastaaPoista
 4. Vesi herahti kielelle, niin ihania herkkuja on kuvissa! Nettikaupasta löysin jo kaikkea mukavaa tilattavaa :)
  Ihanan illan Anu on siellä järjestänyt :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kutsut ja mitä herkkuja - nam :)

  VastaaPoista
 6. Ilta oli aivan ihana! Vaikka en herkkuja voinut vielä maistella (oman rajoitetun ruokavalioni vuoksi), oli ihana olla paikalla, nähdä, tuoksutella ja ihastella sekä tehdä ostoksia! Viikon päästä pääsen kokkaamaan ja maistelemaan :) Maustettuja oliiviöljyjä pääsin jo testaamaan - nam.

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana ilta teillä on ollut. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, nam!

  VastaaPoista
 8. Oiij mitä silmäruokaa! 😊

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall