VALKOISTA VALKOISELLA
Valkoista valkoisella! Ihastuksen huokaus! Uskalla rohkeasti pukeutua kokovalkoiseen, sillä valkoinen on kevätkauden muotiväri ja puhdas kesäkauden suosikki! Valoa ja kevättä kohti ollaan nyt matkalla!


Kuva: FriendtexOletko kokeillut nyt niin trendikästä yhteen värisävyyn pukeutumista? Valkoinen toppi, läpikuultava paitapusero tai tunika, kevyt neulejakku, valkoiset farkut tai pitkät shortsit ja siihen asusteeksi vaaleat tossut, tennarit, kevätbootsit tai sandaalit. Päästä varpaisiin vaaleassa asussa antaa vaikutelman raikkaasta, jopa hienostuneesta asukokonaisuudesta. 

Kuva: FriendtexKuva: FriendtexKun aurinko alkaa lämmittää, on helppo vaihtaa värisävyäkin vaaleampaan. Valkoiset housut kuuluvat meidän suomalaisten kesägarderoobiin. Tänä vuonna voisi sinivalkoisen sijaan kokeilla kokovalkoista. Myös valkoisen ja hiekan sävyt toimivat hyvin yhdessä. Nyt yhdistetään myös rohkeasti erilaisia materiaaleja, kuten pitsiä ja trikoota ja samalla erilaisia tyylejä, kuten sporttista ja juhlavaa. 

Kaikkien urheilutossujen rinnalla kesäsesongin askeleita on mukava ottaa klassisissa espadrilloksissa. Niitä on nyt mallistoissa ja kauppojen kenkävalikoimissa kankaisina tai nahkaisina. Tuntuu, etteivät ne koskaan ole poissa kesäkaduilta. 
 Valkoisesta ihastuneena, 
valoa ja vaaleutta kohti!

- Hanna-

4 kommenttia

 1. Olen kyllä hankkinut valkoista, kun vain vois alkaa nuo säät lämmetä, jotta niitä voisi pitääkin:)

  VastaaPoista
 2. Sitä juuri, niin toivoisi jo keväisempää ja lämmintä. Oikein hyvää pääsiäistä! t; Hanna

  VastaaPoista
 3. Valkean sävyt ovat ihania! Lempisellaisia! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu Tuija, valkoinen on kaunista! Hyviä pyhiä! -Hanna-

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall