SUKELLA SINISEEN!Kuva Friendtex


Sininen on kevään ja kesän suuri trendiväri. Muoti- ja sisustusmaailma maalaavatkin nyt suurilla siveltimillä sinisen sävyjä! Millä sävyllä sinä maalaat, kun kevät on kohta kynnyksellä?

Osallistu myös blogin 2 -vuotisarvontaan! 
 Sinisen on pitkään sanottu olevan muotimaailman "uusi musta". Pukeutumisessa sitä näkee jo paljon mustan kanssa ja vaikka monelle nuo kaksi väriä näyttävät vierailta yhdessä, on sininen usein meille suomalaisille se turvallinen väri. Ainakin se on varma ja klassinen kesän vaateväri! 


Tässä vaiheessa vuotta on järkevää kurkistaa omaan vaatekappiin ja miettiä sen sisältöä. Talvisemmat neuleet ja asusteet voi jo pestä ja pakata säilöön sekä katsoa, mitä viime vuoden kesävaatteille kuuluu. Mitä käyttökelpoista on garderoobissa uuteen vuodenaikaan, ovatko kaikki vanhat vaatteet vielä sopivan kokoisia tai ehjiä ja mitä täydennystä mahdollisesti vaaterekki tarvitsee? 

Kesäpukeutumisen varsinkin tulisi olla helppoa ja vaaterekillä olla henkilökohtaiseen elämään, työhön, harrastuksiin ja persoonaan sopivia vaatteita. Järkevimmillään siinä suhteessa vaatteita missä ympäristössä niitä käyttääkin. Monet käyttävät pukeutumisneuvojia tai stailisteja tässä apunaan, kun toisen silmillä nähtynä on helpompi päivittää oma vaatekerta tähän päivään. 
          


  
Jotta vaateasioiden kanssa ei olisi ihan solmussa, ajattelin postata tässä kevään aikana muutamia pukeutumisvinkkejä toimivaa garderoobia varten. Anna sinäkin palautetta ja toivomuksia! Tärkeää on, että viihdymme vaatteissamme ja huollamme niitä hyvin. Pukeutuminen on luonnollinen osa arkea, joten sen suunnitteluun voi hyvällä mielellä käyttää aikaa ainakin muutaman minuutin päivässä. 


Kuvissa näkyvä raikas Friendtexin kesäkassi, arvo 45 euroa, arvotaan Villa Puomi- blogin lukijoiden kesken 13.3. 2015, kun blogi täyttää kaksi vuotta. Osallistut kesäkassin arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Toivotaan, että onni potkaisee ja pääset sukeltamaan sinäkin kesän siniseen maailmaan! 

Kevätterveisin,

Hanna


28 kommenttia

 1. Sinistä on jo hankittuna.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Riitta ja kiitos, kun tänne kurkistit.

   Poista
 2. Olipa virkistävä postaus! Täällä vielä nietokset peittävät maisemaa. Ensi viikolle luvatun auringon paisteen toivon tuovan kevättä askeleen lähemmäs. Unelman lasku siintelee silmissä ja keveämpien vaatekertojen kaivaminen esille innostaa. Nyt villan lämpö tarpeen. Seuraavalla Turun turneella olisi kiva piipahtaa myyntikonttorilanne hiplaamassa asujanne. Hyvää lauantaita! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä lämpenee ja pian saat sinäkin sormesi multaan Tuija:) Milloin ihmeessä ehtisimme nähdä? Hyvää viikonloppua myös sinne! t; Hanna

   Poista
 3. Unohdin: Ihana kuva sinusta! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti... muutama kuva tuli napattua... on se haastavaa...

   Poista
 4. Ihana, kesäisen raikas postaus! Valkoinen, sininen, vaaleankeltainen ja puuteri, siinä ovat minun kesävärini.
  Yhdyn edelliseen kommentoijaan, kaunis kuva Hanna <3 Hiuksesi näyttävät ihastuttavilta
  suoristettuna!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teija, valoisassa värit loistavat ja aurinkoa me odotamme, kevään ihmeitä ja sitten kesää. Hyvään suuntaan ollaan menossa. Terveisiä!

   Poista
 5. Kiva postaus. Osallistun arvontaan mielelläni. Sinistä löytyy tällä hetkellä vain farkuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea arvontaan :D Farkut ovat klassikot, joka sesonkiin sopivat. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 6. Tykkään farkuista juu, sekä navy sinisestä. Muutenkin pukeudun aikalailla samoihin väreihin, kuin muinakin vuodenaikoina; musta, harmaa, valkoinen… Keep it simple ;)

  Ihana blogi sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, kiva, kun tänne kurkistit. Samoilla väreillä täällä, melko neutraalia talvisin ja keväällä sekä kesällä iloisemmin. Aina voi asustaa ja hymyhän on tärkeintä!

   Poista
 7. Ihanat kevätvaatteet! Kiitos jo etukäteen kaikista pukeutumisvinkeistä - ne tulevat niin tarpeen, etenkin sinulta, jonka tyylisilmä on aivan omaa luokkaansa. Kaunis kuva sinusta! Huulissasi on todella upea kevätsävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Kevättä kohta kaikkialla! Se antaa valtavasti energiaa! Ihanaa naistenpäivää tänään ja aina!

   Poista
 8. Kesään kuuluu sininen, merihenkiset raidat ja farkku, ihania uusia juttuja! Tulis jo kevät ja kesä! sanna.nordling@turku.fi

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sanna, kun tänne kurkistit. Raidat ovat minunkin suosikkeja.

  VastaaPoista
 10. Ihana laukku! Ja kaunis kuva sinusta! -Elina .W

  VastaaPoista
 11. Wau Hanna, näytät upean sädehtivältä kuvassa! :) Sininen on niin ihanaa vaihtelua mustan valtaamaan vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, Miia! Sininen näyttää niin hyvältä, kun valon määrä lisääntyy. Ja kiitti kommentista :D

   Poista
 12. Mukana
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun osallistuit arvontaan! kevätmieltä! t; Hanna

   Poista
 13. Keväinen arvonta!
  marianna1 @ luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Marianna! Olet arvonnan voittaja. Kirjoitellaan sähköpostissa lisää ja lähetän kesäkassin sinulle! Kevätterveisin, Hanna

   Poista
 14. Ihania sinisiä! Mukana kassin arvonnassa. On pitänytkin sulta kysellä lisää Friendtexistä (kutsujen pitämisestä jne). Olen vaatteita ihastellut Instagram-tilisi kautta ja nettisivuillakin käynyt kurkkimassa. Ollaan yhteydessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Anniina, kun tänne olet kurkistanut ja liityit lukijaksikin. Ollaan kuulolla kutsuista, voidaan vaikka kirjoitella sähköpostitse. Kevätmieltä ja energiaa sinulle! t; Hanna

   Poista
 15. Ihana laukku! Ilolla mukana. :) hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kurkkasit ja osallistuit arvontaan. Mukavaa kevättä!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall