PÄÄSIÄINEN ALKAA PERINTEISTÄ


Palmusunnuntain brunssi alkoi tänään mämmin maulla! Kermamaidolla ja ripauksella sokeria maustettua mämmiä on vaikea vastustaa. Kattaus syntyi melko yksinkertaisista aineksista.

Pääsiäinen alkaa Villa Puomissa, kun kylän pienet virpojat ovat joukolla oven takana. Pajunkissat sulkakoristeineen heiluvat iloisesti ja kirkkaat silmät odottavat palkinnoksi suklaamunia. Naapurin nuorin kertoo heti alkuunsa kahmaisevansa korista enemmän kuin yhden suklaaherkun. On ihana asia, kun perinteitä vaalitaan!


Pääsiäisen ajan ruokapöytä katetaan pellavilla. Puhtaan valkoinen, pellavainen kaitaliina on naantalilaisen Tarja Ritari Designin mallistosta. Kun kaksi mämminsyöjää istuu vastakkain, on kaitaliina kiva laittaa poikittain pöydälle. 

Koristeeksi kootaan meriheinästä tehty linnunpesä ja sinne viiriäisenmunia sekä muutama pajunkissa lautaselle. Tarja Ritari Designin pellavaliinoja myyvät mm. Loviisan Aitta Ruskolla (klik) sekä Sisustus Säde Vaasassa (klik). 
Iloista ja idearikasta pääsiäisen aikaa teille kaikille!

T; Hanna

8 kommenttia

 1. Kylläpä on kaunis pääsiäiskattaus! Minäkin ostin yhden tuokkosen tuota perinneruokaa, joka ei oikein tässä kodissa maistu. Täytyy aina maistaa vähäsen. Jospa ainakin sen verran, että saa pari kivaa kuvaa blogiin. ;) Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Mämmi ja kermamaito, siinä hyvä pikkujälkkäri! Iloisia pyhiä Villa Iirikseen!

   Poista
 2. Kaunista pääsiäistä Villa Puomiin!

  VastaaPoista
 3. Iloista pääsiäisen aikaa <3
  Nautitaan kiireettömyydestä,
  levätään ja leputellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija... on ollut leppoisat pyhät, toivon, että teilläkin. Kevättä kohden! t; Hanna

   Poista
 4. Onpa tunnelmallinen ja hieno pääsiäiskattaus. Silmä lepää tässä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jani! Tuli hyvä mieli. Aurinkoisin terv. Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall