VAPAA VIIKONVAIHDE ?

On taas perjantai-ilta, työstä ja mistään sovitusta ohjelmasta vapaa viikonloppu.   


Perjantaikukat maljakkoon ja kotisisaren pikasiivous. Eteisessä odottaa pari maalipurkkia. Ajatus valkoisesta sohvapöydästä syntyi Pinterest -kuvahurmiossa. Ihan mahdottoman inspiroiva maailma, josta löytää ideoita ihan mihin vain, pukeutumiseen, sisustamiseen, askarteluun, kauneudenhoitoon, kampauksiin. Toinen toistaan ihanampia kuvia taloista, mökeistä, työhuoneista, keittiöistä jne. Oletko nähnyt ja joskus koukuttunut Pinterestin maailmaan? 


Mustan FOGIA -sohvapöytämme DIY -uudistus olkoon tämän viikonlopun luova projekti. Alatasolle suunnittelin reunalistoja ja niiden sisälle vaaleaa rantahiekkaa, joka näkyisi lasilevyn lävitse. Katsotaan, onnistuuko ajatus valoisasta pöydästä. 


Tänään kotiutui farkunsininen suuri puuvillahuivi vaatekaappiini. Sinisestä sanotaan tulevan nyt suuri hitti myös sisutusvärinä. Jos maalausprojekti sujuu helposti, ehdin viikonloppuna myös  Rakenna & Sisusta-messuille Turun Messukeskukseen. Kerro, jos sinäkin olet siellä!

Mahtaako tuo musta jakkarakin mennä valkoiseksi?


Mukavaa viikonvaihdetta!

t; Hanna  

14 kommenttia

 1. Tuo ensimmäinen kuvasi sai miltei haukkomaan henkeä. Ihana! Pinterest olisi houkuttava ja ah niin koukuttava, mutta toistaiseksi olen päättänyt pysyä sieltä pois. Tänään kylläkin juuri mietin, että sinne saisi kyllä koottua huippukivoja kollaaseja ideoista. Jospa joku hetki kuitenkin perehtyisin... Viikonloppu menee penkkariasun ompeluun ja vanhojen tanssiasun viimeistelyyn. Jännittävät ajat! Hyvää viikonloppua Hanna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, kivoja hetkiä teille penkkarihumuihin ensi viikolle!

   Poista
 2. Kaunista - ja jännä nähdä, miten pöydän vaalennusprosessisi onnistuu;)
  Ja Pinterestissä on tullut huokailtua tovi jos toinenkin sen jälkeen, kun snne tieni löysin - ihanuuksia ihanuuksien perään.
  Valoa sinun viikonloppuusi, Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :) Hyvää viikonvaihdetta!

   Poista
 3. Kevät on uudistumisen aikaa :-). Niin ja lisääntyvä valo antaa kummasti energiaa ja inspiraatiota. Ihanaa. Kohti kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, valoa ja uudistumista kaivataan, aurinkoa ja kevättä ajatuksiin! Kiva, kun taas kurkkasit tänne. :)

   Poista
 4. Oi mikä ihana kuva. Yhtä ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Ja myös sinulle, mukavan leppoisaa viikonvaihdetta!

   Poista
 5. Valkoinen pöytä kuulostaa hyvältä. Miten upea valo tuossa ekassa kuvassa. Minä en kyllä maalaisi vaan pötköttelisin tuossa sohvalla :) Messuille huomenna, toivottavasti nähdään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä maalattu Kati :) Nyt odotellaan huomiseen kuivumista. Katsotaan, jos nähdään messuilla. Toivottavasti! Superia sunnuntaita huomiselle!

   Poista
 6. Viehättävän tuntuinen idea sohvapöydän suhteen. Onnea projektille. Toivottavasti nähdään pian valmis tuotos täällä. Kaunis kuva vahakukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu ja kiva, kun tuon kukan nimen kerroit. Mietinkin, että pitää löytää sille nimi, kun unohdin kaupassa kysyä. Pidän niin luonnonkukan oloisista kukista. Pöytä maalattu ja nyt odottelen päivänvaloa, jotta tulos näkyy kunnolla. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle! t; Hanna

   Poista
 7. Onko tuo kiva juuttikori muuten Friendtexin mallistosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katri, ei ole kori Friendtexiltä, vaan Kotilaituri- käsityö-ja sisustuspuodista Liedosta. Kiva putiikki, suosittelen! Mukavaa viikkoa sinulle! t; Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall