KUUNVAIHDE


Helmikuun loppuhuipennus: DIY- askartelua ihanista linnunsulista. Ihan omia kokoelmia ei tähän tunnelmaan löytynyt, vaan ostin muutaman komean sulan sisustusliikkeestä.
Kaikki alkoi oikeastaan seikkailusta Pinterestissä. Keräsin siellä hiihtolomallani kuvia ja ideoita Villa Puomin kansioihin mm. pääsiäiskoristeista, pöytäkattauksista, muodista, matkailusta, puutarhasta, purjehduksesta ja sisustuksesta. 

Pääsiäiskansioon "pinnasin" suloisia kuvia kaikkeen pääsiäiseen liittyvään pääsiäismunista ja linnunsulista kukkakimppuihin. Eteeni tuli monta Boho -tyylin (boheemi) pukeutumis- ja sisustusideaa. Kaikki luonnonmateriaalit: oksat, puunkannot, sammaleet, kivet ja sulat ovat nyt mitä trendikkäämpiä kodin sisustusjuttuja ja Villa Puomiin ne ovat kuuluneet oikeastaan aina luontaisesti. Siksi innostuinkin hiukan freesaamaan olohuoneen ilmettä.

Niin kauan kun sohvan yläpuolella ei ole taulua, saa tämä hyväntuulisuutta herättävä sulkakoriste olla paikoillaan. Pääsiäinenkin sieltä tulee aikanaan, mutta otetaan vastaan ensin maaliskuu ja odotettu kevät. Tuokoon se mukanaan paljon hyvää energiaa! 


Energistä kuunvaihdetta!

t; Hanna

Linnunsulat/Living Deauville
Tyynyt ja torkkupeitot/Once Home/Friendtex
Kukkaruukku ja vati/Tine K/Sisustusliike Avelia


10 kommenttia

 1. Ihanasti käytetty höyheniä ja ihanan harmonista teillä.
  Ja paljon kivoja kuvia ja ideoita sinun Easter kansiossa Pinterestissä. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Villa Puomi28.2.2015 19.19
   Kiitos paljon Mari! Kiva, kun tykkäsit sinäkin höyhenistä ja löysit kansion & ne loputtomat Pinterestin inspiraatiot. Lauantaiterkuin, Hanna :)

   VastaaPoista

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat höyhenet - ja niin kaunista muutenkin!
  Minä en nyt ekopaastolla saisi tuonne Pinterestiin mennä ollenkaan - siellä vierähtää helposti tovi jos toinenkin;)
  Kivaa helmikuun viimeistä päivää - huomenna on jo maaliskuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, ihan totta, tuo kuvamaailma vie helposti mukanaan. Maaliskuulle tervetuloa :D Voi hyvin! t; Hanna

   Poista
 4. Sulat ja höyhenet ovat inspiroivia! Pinerest houkuttaa, mutta sieltä olen vielä onnistunut pysymään poissa. 😬 Paasto monin tavoin tekisi terää. Kevättä kohti! Tuija

  VastaaPoista
 5. Olet käyttänyt todella kauniisti sulkia! Täytyypä käydä kurkkaamassa Pinterestin kansioitasi ja hakea sieltä itsellekin inspiraatiota. ...lisäksi edessä taitaa olla retki myös Living Deauvilleen ;) Energiaa alkavaan maaliskuuhun ♥

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka kauniita sommitelmia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Pitääkin käydä kurkkimassa, mitä pääsiäistunnelmia olet pinnannut :) Kaunis sulkakoriste - olkoon se samalla pimeän talvikauden sieppari, joka tuo valoa kevääseen ja sydämeen ♥

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall