ILAHDUTA BLOGIYSTÄVÄÄSI -HAASTE

Sain jokin aika sitten bloggajaystävältäni Arjen timantteja -blogin Anulta haasteen.  Kiitoksia Anu! Sinun energiasi ja positiivisuutesi on ihailtavaa! 
Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogin Emoselta ja ideana on ilahduttaa blogiystäviä. Haasteen säännöt ovat nämä: 

-Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat ( päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa. 

-Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla, esim. postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotakin omatekemää. Voit ilahduttaa myös kommenttien tai sähköpostin välityksellä.

-Voit myös ilahduttaa haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa kirjoittajia.

Villa Puomista haaste lähtee eteenpäin bloggaajaystävälleni Koti meidän-blogin Tuijalle.

Iloisin terveisin, 

Hanna
                         


                                                 


3 kommenttia

  1. Kiitos haasteesta Hanna! Ilahdutusterveisin Tuija

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinä ihana ja kiva kun lähdit mukaan haasteeseen ♥ Olen yhteyksissä sinuun lähipäivinä ja piipahdan ilahduttamaan pienellä paketilla. Unohdin kysyä tuossa toisessa tämän päiväisessä postauksessasi, että mikä se kaunis leikko-oksa pullossasi on?

    VastaaPoista
  3. Hauska haaste... on aina ihanaa, kun joku ilahduttaa arkipäivää :)

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall