BOOSTAUSTA
Kaikki keinot käyttöön ja edistämään kevään tuloa ja mielenvirkeyttä! Kun boostataan, annetaan jollekin vauhtia!
Helmikuussa talvi voi olla kauneimmillaan! Jos hetkenkin auringonsäteet suuntaavat hangelle tai ikkunasta huoneisiin, näyttää maailma jo hymyilevän. Saaristolaiskylän tiet ovat iltaisin timantteja täynnä, vaan tien jääpinta ja pimeys eivät houkuta iltakävelylle. 

  
Kun ollaan helmikuussa, edessä on vielä monta lumista viikkoa. Toiset nauttivat talven ulkoilusta ja toiset kävelevät juoksumatolla. Ihan sama, kunhan autetaan itseämme eteenpäin ja edistetään jaksamista vielä pimeän vuodenajan yli. Aina alkuvuodesta tulee tsempattua terveellisempiin elämäntapoihin. Boostataan kehoa juomalla vettä ja vihersmoothieita sekä innostutaan harrastamaan ja kokeilemaan liikuntalajeja. Minäkin olin eilen ensimmäistä kertaa lämpöjoogassa. Mahtava ja rentouttava kokemus! Oli keino mikä hyvänsä, on kiva löytää harrastus, josta mieli hymyilee.Kuva: Instagram/bentebambergVirkeää loppuviikkoa ja aurinkoa ajatuksille!

Hanna


5 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus! Hyvää mieltä ei voita mikään mutta sillä saa kehonkin hyväksi <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kati! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nui kuvat jo itsessään boostaa päivän käyntiin! Oon lähdössä just xyclingiin ja sille pitäis löytää joku rauhallisempi laji vastapainoksi. Tuota lämpöjoogaa pitääkin kokeilla :) energiaa viikonloppuun Hanna!

  VastaaPoista
 4. Tuo lämpöjooga kuulostaa ihanalta, minä kun
  olen sellainen vilukissa. Onnea on ystävät, jotka
  vievät sinut uusien elämysten pariin.

  Upean aurinkoista viikonloppua <3
  Ihana

  VastaaPoista
 5. Ihanaiset tunnelmat kuvakimarassasi! Virkistävää viikonloppua Hanna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall