VALLOITA VUOSI!
Hyvää tammikuuta ja alkanutta vuotta blogilukijat! Miten teidän vuosi on alkanut? Oletteko tehneet haasteita, lupauksia tai suuria suunnitelmia vuoden varalle? Tein haasteen itselleni ja samalla ystävilleni täksi vuodeksi. Kerron siitä lisää.


Tammikuussa kaipaan valtavasti valoa! Ajatukset ovat jo keväässä, vaikka vasta talvi saatiin ympärille. Miten saada lämpöä sydämeen, aurinkoa ajatuksille ja kärsivällisyyttä kevään odotukseen, kun ei rakasta kylmää säätä eikä jäistä kävelytietä? Miten valloittaa vuosi, kun se alkaa hyytävällä pakkasella?  Liikunta olisi tänä vuonna haaste nro 1 ( asennemuutoksen lisäksi) . 

Sain idean ja toteutin sen somessa. Haastoin ystäväni liikkumaan kanssani kerran viikossa koko vuoden ajan. Siis yksi ystävä per viikko. Sain runsaasti tykkäyksiä ja tässä kohtaa neljäkymmentä liikuntakaveria seuraaville viikoille. Edessä on joogaa, luontopolkua, kävelylenkkejä, kuntosalia jne. Ihan super, saan tavata ystäviäni ja liikunta tulee bonuksena. Tai toisinpäin? 

Tänään aloitin.  Talvisen -11 C pakkasillan kävely Aurajokimaisemassa oli todellinen happibuustaus. Hyvän ystävän seura ja huuruava jutustelu tahditti kulkua. Täysikuun valaisema kävelyreitti ja ilman kirpeys toivat poskille hymyn ja Turku näytti parhaat postikorttimaisemansa. Jäätyneet kävelykadutkaan eivät hidastaneet ystävien vauhtia! 
Kiitos Marie! 

Hymyä ja hyvää mieltä tammikuuhun teille jokaiselle! 
Valloitetaan tämä vuosi! 

T; Hanna


9 kommenttia

 1. Tuo haasteideasi on kyllä aivan mahtava! Koskahan me pääsisimme tekemään ensimmäisen lenkin?

  VastaaPoista
 2. Sopiiko viikolla 4 Anu? Kiva nähdä sitten. Hyvää loppiaista! Koitin juuri kommentoida blogipostaustasi, kun olit tehnyt mahtavan kakun! Kommentti vaan jäi jumiin... mutta tuli nyt sitten tätä kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko neljä on oikein hyvä. Ollaan vielä tarkemmin yhteyksissä päivästä. Kivaa loppiaista sinullekin! Onneksi minulla on sinut, niin tulee kakuille vastapainoa ;)

   Poista
 3. Tosi hieno idea tuo liikuntahaaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, niin minustakin. Liikuntaa lisää, eikä ystäviä ole koskaan liikaa. Kurkkasin blogiisi, miten upeita luontokuvia! T; Hanna

   Poista
 4. Loistoidea Sinun valloittava vuotesi! Täällä on -21 astetta, mutta siitä huolimatta koiralenkki odottaa. Lämmittelen hetken puulieden edessä paistaen proteiinipitoisen munakkaan ja sitten reippailulle raikkaaseen pakkassäähän. Loppiaisterveisin! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei reipas Tuija! Pakkaset paukkuvat, mutta onneksi on ystävät! Hyvää loppiaista sinne! t; Hanna

   Poista
 5. Hyvä haaste, kun on kaverin kanssa sovittu, niin tulee lähdettyä. Itse en tehnyt mitään lupauksia uudelle vuodelle. Liikun normaalistikin sopivissa määrin, joten siihen ei nyt ole tarvetta ja ulkoilen myös paljon. Ehkäpä sitten muuta, kuten opetella säästämään, siinä haastetta meikäläiselle, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tänne taas kurkistit ja minäkin kävin blogissasi. Kivoja juttuja siellä! Parempi onkin luvata itselleen sopivassa määrin, mitä tarvitsee... säästäminen ja oikeanlainen kuluttaminen onkin tärkeää. Hyvää mieltä lisääviä asioita emme säästä, vai mitä :D ihanaa, kun sinullakin on tuo ulkoilu!!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall