JOULUSAUNA
Katajantuoksuisessa, kynttilöiden valaisemassa joulusaunassa on ihana tunnelma! 

 

Onko teillä perinteenä käydä joulusaunassa, entä sen jälkeen kieriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon? Saa nähdä, miten tänä jouluna lumipeitteen kanssa käy, mutta joulusaunasta ei ainakaan jäädä paitsi. Sen tunnelmaa ei voita mikään!

Pihapolku oli kasvamassa umpeen ja sain syyn katkaista pari katajanoksaa sisälle Villa Puomiin. Oli kiva laittaa niitä pesuhuoneeseen ja saunan löylyveteen koristeeksi, lyhdyn sisällekin joulun tunnelmaa tuomaan.

Meillä on ihan sähkökiuas, vaikka fiilistelin pinoamalla puuklapeja pesuhuoneen lattialle. Sauna rempattiin muutama vuosi sitten, teetettiin uudet lauteet ja maalattiin seinät saunamaalilla mustaksi. 

Saunassa on pellavaiset laudeliinat ja tyynyt. Löylyvedessä kelluu viime vuoden joulumarkkinoilta kotiutunut kelluva tervakynttilä, joka tuo tuoksua ja valoa hämärän saunan lämpöön.


 Lempeitä löylyjä joulusaunoihin!

t; Hanna


Pellavaiset laudeliinat ja tyynyt sekä hevosenjouhinen pesuharja/ Tarja Ritari Design

3 kommenttia

 1. Kylläpä on viehättävä sauna valmiina jouluun! Taidanpa minäkin käydä napsimassa muutaman oksan katajista, joita pihapiirissämme on aika monta. Mustat saunatekstiilit näyttävät hienoilta. Kuvasi ovat upeat Hanna! Tunnelmallista lauantaisaunaa odotellen Tuija

  VastaaPoista
 2. IHANA sauna teillä, niin tunnelmallinen <3 Sinä kyllä saat kaiken muuttumaan niin kauniiksi, mihin vain kosket! Minulle ei ole itseasiassa koskaan mieleenkään sisustaa meidän kotisaunaa, kiitos ispiraatiosta!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Lempeitä löylyhetkiä Villa Puomin väelle! Sauna näyttää niin kutsuvalta.
  Tarja Ritarin laudeliinat ja -tyynyt näyttävät ihastuttavilta, täytyy laittaa
  tuo brändi korvan taakse, kun tulee aika vaihtaa mökkisaunan tekstiilit.
  Myös meillä lämpiää joulusauna. Puusaunaa lämmitetään hartaudella. Ensimmäisten
  löylyjen jälkeen pulahdetaan ulkoporealtaaseen tähtitaivaan alle. Sitten
  nautitaan saunajuomat terassilla ja jatketaan saunomista pitkään ja hartaasti.

  Ihanaa neljättä adventtia muru <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall