SUNNUNTAI TERASSILLA


Marraskuun aurinko on tosi matalalla. Kun se aamulla lupaili valoisaa päivää, oli sopiva sunnuntai pilkkoa takkapuita, ripustaa puihin jouluvaloja ja pukea terassia talvikuntoon.

Tarvittiin vain muutama tunti, muutama tyyny, lampaantalja ja lyhty sekä havuja ja sammalta terassin talviseen asuun.

Olin jo aiemmin siirtänyt terassikalusteet katoksen suojaan ja niiden tilalle koonnut mustaksi maalatuista lavoista pöydän penkin eteen. Nämä kalusteet toimivat hyvin terassillamme talvikauden ajan ja vaikka lunta sataisikin, se ei haittaisi ollenkaan. 

Tustustuin Naantalissa INNO-yritystalossa toimitilojaan/ suunnittelupuotiaan pitävään Tarja Ritari-Anderssoniin pari vuotta sitten. Tarjan yrittelijäisyys sekä persoonalliset ideat laadukkaissa sisustustuotteissa kiinnittivät huomioni. Rakkaus pellavaan, villaan ja suomalaisuuteen näkyi vahvasti Tarjan puodin valikoimassa ja rakkaus jouluun... siinäpä monta hymynaihetta ja syytä palata Tarjan puotiin! 

Tarja Ritari Designin tuotteet ovat kaikki käytännöllistä. Tyynynpäälliset, keittiöpyyhkeet, kaitaliinat ja saunatuotteet ovat upeita. Monessa tuotteessa on kiva painokuva ja pöytätabletteja ja -liinoja löytyy karkeassakin pellavassa luonnollisissa sävyissä sekä mustina ja valkoisina. Tarjan uudehko Factory -tuotesarja on myös mainio hurmaavine painokuoseineen. Myrskylyhty-, troikkalamppu,- ja muut industrial -henkiset painokuvat ovat juuri nyt suosittuja sisustuksessa ja sopivat monen näköiseen kotiin.

Ihanat lasipurkit löytyvät myös Tarjan puodista


Kun puutyöt oli tehty tänään Villa Puomissa ja jouluvalot saatu ripustettua omenapuun oksille, oli ensimmäisen glögin aika. Terassilla höyryävä glögi maistuikin  ihanalta! 


Terassiterveisin ja -tunnelmin,

Hanna


PS. Tarja Ritari Design -tuotteita myydään sisustus- ja lahjatavaraliikkeissä (klik) Suomessa. Tutustu myös Tarja Ritari Designin sivuihin netissä sekä facebookissa.  


Postaus on tehty yhteistyössä yrityksen kanssa, jonka tuotteita on ilo suositella! 


13 kommenttia

 1. Mistä ihmeestä ammennat kaikki ihanat ideasi näihin somistuksiin! Nuo heinäseipään pätkätkin vaasissa. Ihan loistava idea. Tarja Ritarin tuotteet ovat kauniita. Meillä asustaa tuollainen isompi enkeli pehmeine valkoisine siipineen. Tunnelmaa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjalla näin idean heinäseipäistä, kun hänellä oli ne lattialla korissa. Ihania! Kauniita tuotteita kaikki! Tunnelmaa Anu!

   Poista
 2. Voi Hanna, kylläpäs on kaunista! Nuo lavat on mainio idea talviterassille, meillä kun talvet on niin märkiä ja kylmiä vuorotellen... Aurinkoa viikkoon! Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa Sanna, ainakin ajatuksille!

   Poista
 3. Kaunis, tunnelmallinen terassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, kiva, kun kurkistit tänne! T; Hanna

   Poista
 4. Kaunis talviterassi ja ihanasti olet taas tyylitellyt kaikki palaset niin kohdilleen. Simppeliä, mutta vaatii silmää tehdä se ja valita juuri oikeat osaset. Tarja Ritarin tuotteet iskevät myös minuun ♥
  Ehdottomasti glögin arvoinen stailaus :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Kati... Jos löydettäisiin yhteinen glögihetki vielä ennen joulua?! T; Hanna

  VastaaPoista
 6. Ihana, tunnelmallinen terde <3 Tuskin malta odottaa, että pääsen näkemään
  sen livenä.
  Tarja Ritarin tuotteet ovat minulle uusi tuttavuus, täytyypä käydä kurkkimassa
  mitä kaikkea kaunista yrityksen sivuilta löytyykään.
  Aurinko viikkoosi Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian nautitaan yhdssä glögit Teija! Kivoja tuotteita Tarjalla, kannattaa pistäytyä Innossa, siellä on kaikkea kaunista! Aurinkoa Teija!

   Poista
 7. Tuija kiitos, vaan siellä päässä vasta tunnelman luoja onkin! Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kaunista ja kotoisaa! Tarjalta löytyy huippujuttuja aarreaitastaan! Kiva kun sain kurkata blogiisi!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall