PUUTA, SAMMALTA JA KOHTI TUNNELMAA

 Kohti joulua ja kohti tunnelmaa! Niissä fiiliksissä on menty viime päivät. Kutsuilloista ja joulun avauksista toiseen. Sydänkin sykkinyt siihen tahtiin, että voisi hiukan hidastaa vauhtia. Mutta eikö olekin ihanaa vuodenaikaa, pimeyden keskelle sytyttää kynttilöitä ja laittaa puihin tuikkivia valoja? Villa Puomissa tuodaan luonnonaineksia sisälle. Tehdään kuppeihin ja kulhoihin sommitelmia, laitetaan ruukkuihin havuja ja pulloihin oksia. Olen tyytyväinen, kun en leikannut pariin vuoteen pihamme vuorimäntyjä, sillä tänä vuonna niitä voi katkoa reippaasti sisälle koristeeksi. Tulee hyvää havuntuoksua ja kestävät pitkään, kun muistaa välillä tehdä varsiin uuden imupinnan ja lisätä lämmintä vettä.

Kamerassani on mitä hurmaavimpia kuvia ja ideoita jouluun puetuista sisustuspuodeista. Töissä tehdään lähipäivinä muutamia joulustailauksia kauniissa kodeissa ja parin viikon päästä kuljen Tanskan katuja jouluisten kukkakauppojen kautta keväiseen vaatemaailmaan. Niistä kaikesta postailen sitten marraskuussa lisää.

Ajatus joulusta lämmittää jo mieltä ja se tunne saa nyt vahvistua.

Tuikkivaa tunnelmaa tälle päivälle ja tulevaan teille kaikille lukijoille! 

- Hanna - 


PS. Löydät Villa Puomin myös Instagramista!

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia taas Hanna! Aivan huippuidea laittaa pelkkää sammalta kulhoihin. Yksinkertaisen kaunista, tyylikästä. Aikaisemmista kuvistasi inspiroituneena kävin minäkin tänään aamulla parturoimassa vuorimäntyämme, joka on ollut jo pidemmän aikaa kaatouhan alla. Nyt olen tyytyväinen, että se on vielä pihassamme. Isänpäivän brunssipöytämme sai havuiset koristeet. Tunnelmaa viikonloppuusi ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, vastaukseni tuli vahingossa tuohon seuraavaan kommenttiboxiin...

   Poista
 2. Kiitos blogiystäväni ❤️ Kiva kuulla, että havuinspiraatio saavuttaa teidänkin kodin. Kiitos kommentistasi, minäkin tykkään selkeästä, sammal on hurmaavaa! Tunnelmaa Anu!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sammalasetelmat ja männyn tuoksu :) Minäkin asettelin kaupalle männynoksia ja kotiin tuon ne heti eucalyptuksen oksien kuihduttua. Tunnelmaa ja tuoksuja, joulun tuntua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on paras ja kaunein joulun koristaja! Eucalyptukset myös ihania! Ne kuivuvatkin kauniisti. Joulun tuntua Kati! Hymyjä!

   Poista
 4. Tunnelmointiaikaa parhaimmillaan! Tuiketta iltaasi! tuikku

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja täältä taas löytyi♥ Sinulla on aina niin upeita oivalluksia, tuo vuorimänty näyttää ihanalta! (pitäisiköhän mun mennä yön pimeydessä parturoimaan naapurin vuorimäntyjä..)
  Sinulla onkin tiedossa kaikkea ihanaa syksyysi, jäämme innolla odottelemaan tunnelmia!
  Mukavaa isänpäivän iltaa ja kiitos ihanasta seurasta Aveliassa!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall