KEVÄTMUODIN 2015 ENNAKKO


Valoisat terveiset Tanskasta, missä viikko sitten osallistuimme kollegojen sekä myyjien kanssa kevätmuodin '15 ennakkokatsaukseen! Ihastuttavan raikas, runsaasti vaaleita kevätsävyjä ja hienostuneita kesävärejä sisältävä mallisto hurmasi meidät kaikki Friendtexin emoyhtiössä Herningissä.

Naisellisen kevät '15 muodin linjat ovat selkeitä. Luotetaan yhdenmukaiseen värimaailmaan: valkoista valkoisella, mustaa ja valkoista, mustaa mustan kanssa, merellisen sinisiä sävyjä yhdessä.  On raitoja, kultaisia yksityiskohtia, edelleen eläinkuoseja ja viidakon kuviota, graafisia printtejä, romanttisia pitsejä ja aina trendikästä denimiä.

Materiaalit ovat kauniisti laskeutuvia, sopivasti läpikuultavia ja miellyttäviä iholla. On runsaasti puuvillaa, pellavaa, viskoosia ja tekstiilinahkaa sekä -mokkaa ja näiden materiaalien yhdistämistä.

Uudessa Friendtexin showroomissa näimme myös kevätmuodin 2015 teemoja, mm. Coastal classics, Black & white, Sport deluxe, Tropical wonders, Into the blue, Joyful reds sekä City explorer, jotka jo niminä antoivat osviittaa ja inspiroivat tulevan vaatemuodin linjoista. 


Friendtexin toinen vaatebrändi Once sekä kodintekstiilejä käsittävä Once Home ihastuttivat myös ennakkokatsauksessa. Once:n romanttisboheemissa maailmassa kiehtovat pehmeät pastellisävyt ja materiaalit sekä naiselliset yksityiskohdat. 

Uudet mallistot ja kuvastot saapuvat Suomeen tammikuussa. Vaatteita voi nähdä livenä myyjiemme muotikutsuilla ja putiikeissa!


Terveisin,
Hanna

2 kommenttia

  1. Kiitos kevättä lupailevasta tuulahduksesta Tanskan maalta! Tänään syttyi ensimmäinen adventtikynttilä. Valoa kohti matkataan! tuikku 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoa ja valoisuutta kohti, Tuikku! Kevät tulee, mutta ensin joulu ja sen tunnelmat!

      Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall