ULKOASUN UUDISTUKSIA

Villa Puomi-blogi on uudistuksen alla. Sain ideoita ja käytännön apua web designer Eero Mäkelältä. 


Jokaisen blogissa tulisi näkyä tekijänsä persoonallinen ilme. Täällä Villa Puomissa meri on näköetäisyydellä, purjevene lähitelakalla, nuoret miehet kasvavat äidin kainalosta aikuisiksi ja elämä kulkee luonnon keskeltä vaatemuodin ja sisustuksen maailmaan. 

Olen blogannut maaliskuusta 2013 saakka ja oma tapa on löytynyt kirjoittaa ja kuvata kokemuksia. Upeaa on ollut saada lukijoita ja olisi kiva, jos monet sieltä ruudun toiselta puolelta tulisivat julkisesti seuraamaan tuonne lukijaboxiin.

Kommentteja on tosi mahtavaa lukea ja ideoita postausten aiheisiin otan mielelläni vastaan. Muiden bloggaajien kanssa tehdään jatkuvasti yhteistyötä. Siitä ja muustakin blogiyhteistyöstä voi jatkossa lukea täältä useammin. 

Mitä sinä pidät blogisivujeni uudistuksista? 
terv,
Hanna

15 kommenttia

 1. Selkeältä ja tyylikkäältä näyttää aivan kuten kirjoittajansakin - ja värisävyjä myöten hyvin näköisesi. Kaunis uudistus! Ihanaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, minustakin selkeä :D ja sävyt kohdallaan. Kiva kuulla sinusta, laitan sähköpostia pian. Ihanaa tunnelmaa huomiselle matkalle Helmeen!

   Poista
 2. Anua komppaan, uusi lookki on ihan kirjoittajan näköinen tyylikäs ja selkeä ja kivan raikas! Minullakin pitäisi saada jonkilainen into uudistaa iankaikkisen vanhaa ja väsynyttä lookkia, niin blogissa kuin vähän muuallakin;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, arvostan ajatuksiasi:) Kiitos samoin sinne, tunnelmaa viikonloppuun!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. On kyllä oikein kaunis, rauhallinen ja selkeä! :)

  VastaaPoista
 5. Raikkaalta ja hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää oikein hyvältä! :)

  VastaaPoista
 7. Kommenttien putkahtelu lootaan ilahduttaa aina ja blogi on siitä ihana juttu, että sitä voi aina kehittää ja uudistaa eteenpäin. Sadas postaukseni muhii alitajunnassa. Sinulle kuuluu iso kiitos kannustuksesta tälle tielle uusia merimerkkejä seuraillen. Halaus Hanna, blogiystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus ystäväni! Arvostan sinun mielipidettäsi. Kohti uusia kokemuksia!

   Poista
 8. Visuaalinen, harmooninen ja kaunis ! Ihana blogi <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall